Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

/mojeakce
Mixer
Ahoj měl bych takovej návrh na vylepšení /mojeakce .
Nevím proč ale asi tak před 2 měsicema zmizelo počitaní akci (bylo to tak že vedle zápisu bylo číslo kolikátý je )
a ja bych chtěl navrhnou buď vracení a nebo to udělal jak to bylo kdysi že tam nahoře vedle textu "Vyhrané akce" by bylo číslo kolik zápisu již mám .
Citace
Takhle to je teď
img.tpx.cz/uploads/sasf56f1e561ee.png
A takhle bych si to představoval
img.tpx.cz/uploads/9w.png

Doufám že jste mě pochopili .
S pozdravem Mixer

Klikem na jeden z obrázků se dostaneš na vizitku.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14733

img.tpx.cz/uploads/podpisbettermaybetop1663938823.png
imgtpx.cz/uploads/podpis%20nem.27d1ff41_GYLtk4e_61f2af80.png
Gargy
To by šlo
Ladik_
Špatné by to nebylo ale nevím na co mi to bude.
MaReK_
Ja by tam dal "Počet zápisu"
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně
3.5.2025 Správně

king
citron
Citace
Ladik_ napsal:

Aby si detičky mohli merať ciciny podla toho, kolko vyhrali "akcií". :D Ó môj bože.
Melmen
Rozhodně souhlasím. Měl jsem 700+ zápisů, ale ATomas to, vyjádřím se slušně, pěkně pokakal. Od doby, co nejsou zápisy číslované nebo alespoň někde napsané číslo, kolik jich mám vyhraných, na akce nechodím. Chodil jsem tam kvůli zápisům, ale k čemu? Teď už mi jsou totálně k ničemu, když jich je vidět pouze posledních třicet.

Chtěl jsem jednoho dne dosáhnout 1000 zápisů, takže určitě souhlasím s tím, aby tam někde v rohu bylo napsáno, kolik akcí mám vyhraných.
Ameli1
Citace
citron napsal:

Citace
Ladik_ napsal:

Aby si detičky mohli merať ciciny podla toho, kolko vyhrali "akcií". :D Ó môj bože.

Tak k tomuhle názoru se připojuji :D Doufám, že vám to přidá, z osobního hlediska mi to je k ničemu jako adminovi, ale vždy je pěkný se moct v něčem předhánět.
Ondrah98
Citace
citron napsal:

Citace
Ladik_ napsal:

Tohle ale můžeš napsat to všem, co je na serveru... Pokud to hráči chcou a je možný to udělat a umožnit jim tím zase něco čím se můžou bavit a předhánět s kamarády, tak proč ne?
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
sKiLL
Vadí Vám, že někdo dělá frajera s tím, že vyhrál tolik akcí. Proč by ne? Co když tam má samý 1. místa, tak v tom vyniká a jestli ti to nedošlo. Když to někdo píše na serveru, nepíše to určitě celýmu serveru, ale nějaké skupince lidí, např. kamarádů jak napsal Ondrah, kteří se v tomhle mohou předhánět, třeba já jsem s kámošama po mým pUB závodil, kdo dříve stihne určitý počet zápisů.

K návrhu určitě souhlasím. Vrátit čísla zápisů a uděláš nejlepší věc, co jsi s tímhle mohl udělat. Možná to zatíží server, ale myslím, že takovou škodu to nezpůsobí. Jsou i jiný způsoby jak snížit zátěž, určitě. Smile
Baseball
Pokud vim tak to nacte urcitej pocet znaku ze souboru, tzn ani server v okamziku /mojeakce nevi kolik jich mas.
Qvosty_
Citace
Baseball napsal:

Pokud vim tak to nacte urcitej pocet znaku ze souboru, tzn ani server v okamziku /mojeakce nevi kolik jich mas.

ale pokial vytvoris premennu napr ID a zakazdym ked nacita novy riadok tak pripocitsa hodnote ID + 1, potom len zformatujes tu spravu aj s premennou ID

//k navrhu, suhlasim
img.tpx.cz/uploads/asgasgas.gif

test
WardaR_
Souhlááás už jsem to chtěl taky navrhnout ale byl jsem línej :D ještě by to chtělo vedlejší chat a pořadí v závodech a bylo by to super Smile
Mixer
Někdo to tu locknete Tomík už to zavedl jinak to mi stačí cs
Klikem na jeden z obrázků se dostaneš na vizitku.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14733

img.tpx.cz/uploads/podpisbettermaybetop1663938823.png
imgtpx.cz/uploads/podpis%20nem.27d1ff41_GYLtk4e_61f2af80.png
Szelby
Paráda , zamykám Lock!
Szelbovsky Cool
Přejít na fórum:
Anketa
Jaké máte plány na léto?
Pojedu někam do ciziny
5 Hlasů
22%