Informácie o serveri
Čítať tému
Vizitka Pavoucek
|
|
Pavouk |
Pridané 13.05.2018 19:55
|
![]() ![]() Príspevkov: 15
Založený: 20.06.17
|
![]() Nick:Pavoucek Bankovní obnos:Pořád se mění Odehrané hodiny:750+ Splněné úkoly:Všechny Nasbíraná travička:Nejvíc 2,5kg Vlastním dům č.:932 Firma:Royal Family Security Gang:Nevedu,nemám,nechci Oblíbené vozidlo: Sultan,Hydra,Infernus Oblíbený Job:Bezpečák Nejpoužívanější příkazy:/kill /lv /help /cj /info /report Nejlepší akce:Akce smrti,Tuning sraz bez kolizí,Autodráha Nejlepší screen ze hry: Spoiler ![]() ![]() Nick:Pavouk Vloženo komentářů:0 Vloženo příspěvků:16 Nejoblíbenější sekce:Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory ![]() Jméno:Roman Přijmení:K******* Datum narození:17.7.2000 Věk:18 Kontakty:Nerozdávám na potkání Kde a s kým bydlím:Ústecký kraj, s otcem Množství přátel:Akorát Vzdělání:Základní,na středním se pracuje Stav:Svobodný Zaměstnání:Co to je? Jazyky:Český,Anglický Děti:Žádné Orientace:Heterosexuál ![]() Výška:178cm Šířka:Hubená Barva očí:Modrá Barva vlasů:Blonďatá Brýle:Na dálku Na těle nemám:Tetování,Piercing Vousy:Oholené ![]() Osobnost:Víc už flegmouš, nejsem cholerik ![]() Pohled na svět:Stejně všichni umřem Otevřenost:Extrovert Povaha samotná:Tvrdohlavá,Přátelská,Otevřená ![]() Filmy:Labyrint,Avatar,Zelená míle,Vykoupení z věznice Shawshank,Marťan,Kingsman,John Wick,Enderova hra,Wolverine atd. Videa: Podle chuti Nejlepší/nejvtipnější video:!BACHA VULGÁRNÁ! Spoiler Seriály:GoT,Hvězdná brána,ORDINACE Sport:Občas basket Knížky:GoT,Harry Potter,Bílý Tesák, Hudba:Poslechnu si tak nějak všechno,ale nejvíc vocal,epic,electro,trap Spoiler ![]() Kouření:Ne,jednou vykašlávat plíce stačilo Alkohol:Nejsem pivař,ale něco tvrdšího už si líbit nechám, samozřejmě jen někdy Drogy:Ne,jen jednou tráva,jako zkušenost dostačující Muzika:Ano ![]() Motto:Když ti někdo život ničí, usměj se a vem ho tyčí Životní cíl:Odstěhovat se z ČR a mít klidný život někde v UK Na závěr pár lidí, které si dovolím nazvat přáteli Kacka Maxgustin Shaolin NerVius Trollman Jesus Chiko Restrbe SLaKe Larex ZacekDan Fantasy Pink SystemeR Panther Wery Undertaker Fifa Nosferatu Hars Nadpisy by Fifa
Upravil Pavouk dňa 05.05.2019 22:15 |
|
|
Ragnar_ |
Pridané 13.05.2018 20:01
|
![]() ![]() Príspevkov: 376
Založený: 28.09.14
|
Zajimávé barvy, popřípadě hezká vizitka ![]() Je vidět že sis s tím dal zabrat. ![]() |
|
|
Kacka |
Pridané 13.05.2018 20:05
|
![]() ![]() ![]() ![]() Príspevkov: 1198
Založený: 15.06.17
|
Pavoučkůůů my se známe už nějaký ten pátek, konečně si se k vizitce dopracoval toto trvalo ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Fantasy |
Pridané 13.05.2018 20:40
|
![]() ![]() Príspevkov: 1022
Založený: 24.01.13
|
Ahoj, tebe znam uz taky celkem dlouho, hlavne pres Kacku. Pamatuju jak jste oba zacinali, hodne jsme hrali derby a podobne ![]() ![]() ![]() |
|
|
Pink |
Pridané 13.05.2018 20:58
|
![]() ![]() Príspevkov: 2521
Založený: 04.04.16
|
Ahoj, tebe si pamatuju, protože jsi byl v Thug Life Dealers, když to vlastnil Trollman, takže tě nějakou tu dobu už znám, podle mě jsi bezkonfliktní hráč a celkem jsem si s tebou dokázal v tom firemním chatu pokecat. Vizitka je celkem pěkná a obsahuje i to, co by taková vizitka měla. Jinak ti přeji hodně štěstí jak v reálu tak i ve virtuálním světě. ![]() |
|
|
Rich |
Pridané 13.05.2018 21:29
|
![]() ![]() Príspevkov: 2860
Založený: 21.12.16
|
Vizitka je pekná,tie nadpisy sú luxúsné ![]() Obsahovo dobrá,zoznam priatelov=druhý AT ![]() ![]() Vidím,že máš 600hodín,ak by si potreboval s niečím pomôcť na serveri alebo tu na webe napíš mi!Rád ti pomôžem ![]() Prajem vela šťastia v živote aj v hre! S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Pavouk |
Pridané 13.05.2018 21:48
|
|
Děkuji vám ![]() RsT no, vzhledem k tomu, že je to mé "poprvé" co se týče takhle webu, tak to chvilku zabralo no ![]() Fanto s čím jsem tě sral?? ![]() ![]() ![]() Pinku škoda,že se TLD prodali, umím si představit, jak by ta firma fungovala i doposud v podobném složení :/ Já tobě přeji samozřejmě také to nejlepší ![]() Rich děkuji, když budu někdy potřebovat, určitě se na tebe obrátím, ani za těch X(myslím že 5-6) let co uběhlo od mé registrace nevím vše. Jinak ano, jsem si toho seznamu vědom,ale ber to tak, že většinu z nich znám ještě z dob,než se stali součástí AT ![]() |
|
|
KoLoB |
Pridané 13.05.2018 21:54
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 1299
Založený: 05.11.17
|
No, trošku se známe a já mám šílenou chuť ti sem něco napsat. Vizitka hezka, dokonce jsi mě oklamal a chvilku jsem myslel že máš tetování, pak jsem začal číst pozorněji ![]() No a ktobě, nemůžu moc říct ale jsi fajn kluk a ke mě ses vždy choval hezky, v chatu jako globálně tě moc nevidím ale prostě mám někde v hlavě zamontované že jsi v pohodě kluk a tak. No tak hodně štěstí ve všem. |
|
|
Pandy |
Pridané 13.05.2018 22:28
|
![]() ![]() Príspevkov: 8129
Založený: 14.12.14
|
Ahoj ![]() Zajímavá kombinace barev, celkem to k sobě sedí. Patříš mezi slušné hráče, který server potřebuje. Nejsou s Tebou problémy. Umíš jednat na slušné úrovni s hráči a věř, že to není jen o tom si s nima psát v globále nebo být neustále na očích. Takhle kdyby se chovali všichni hráči, tak není plný banlist. Snad Ti to vydrží a třeba se i zadaří a někdy se staneš naším kolegou. Měj se a užívej hru ![]() |
|
|
Pavouk |
Pridané 15.05.2018 15:24
|
|
KoLoB-Děkuju a v pohodě,to přežiju ![]() ![]() Wery- Děkuju ![]() Musím říct, že jsem rád už mimo tu dobu, kdy si člověk musí něco na netu (potažmo na SP) dokazovat a být nonstop v banlistu/vězení/mute a je obrovská škoda, že právě takových lidí je tu nemalý počet..(To by bylo mutů za slovník kdyby se zabrouzdalo do mé historie B) ) Třeba někdy ano, rád budu serveru prospěšný i z trošku jiného úhlu ![]() ![]() |
|
|
SLaKe |
Pridané 20.06.2018 13:25
|
![]() ![]() Príspevkov: 243
Založený: 12.07.17
|
Zdravíčko Pane šmeter, ty jsi prostě šéf... Skvělý člověk a je s tebou mega sranda ![]() |
|
|
Larex |
Pridané 20.06.2018 13:35
|
![]() ![]() Príspevkov: 617
Založený: 04.01.17
|
Ahoj Pavouku No co to tu vidím, že by Pavouček alias TLUSŤOCH tu má vizitku ? ![]() ![]() ![]() Pěkně sepsaná vizitka, přehledná konečně jsem se o tobě dozvěděl víc než jenom ty tlusťochu atd ![]() Co k tobě: No párkrát jsme volali na TSKU aj s Kačkou si v pohodě cápek rád se s tebou hádám "Ty tlusťochu ... atd ![]() ![]() Je s tebou sranda akorát už tě moc nevidím na serveru ![]() No nic každopádně ti přeju hodně štěstí jak v reálu tak v GTA PS: Snad zase zajdeme na tsko se hádat ![]() |
|
|
Pavouk |
Pridané 20.06.2018 14:29
|
|
SLaKe-Děkuju moc, též si toho vážím že jsme zase byli na tssku, určitě můžeme kdykoliv zopakovat.. třeba dneska večír, hmm??? O![]() Larex yaay more špunt do přehrady se ozval ![]() ![]() |
|
|
HARS |
Pridané 14.08.2018 23:39
|
![]() ![]() Príspevkov: 365
Založený: 11.01.14
|
Hezká vizitka, líbí se mi kombinace barev. Si fajn týpek, se kterým se dá v klidu pokecat. Ať se daří! ![]() |
|
|
Slanina |
Pridané 15.08.2018 00:06
|
![]() ![]() Príspevkov: 2
Založený: 31.07.18
|
Dobrá vizitka. Dobré kombinace ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
11 HlasovAkce smrti
3 HlasovDM
4 HlasovVyřazka
9 HlasovDerby
0 HlasovMaraton akci
3 HlasovAkce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
9 HlasovJe mi to jedno, na akce nechodím.
16 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.
Najnovšie články
Kto je online
· Hostí online: 50