Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

Royal Family Security
Kacka
img.tpx.cz/uploads/nadpisyrfsyy.png

img.tpx.cz/uploads/rfsfotootof%20(3).png

Vítej u vizitky na firmu Royal Family Security

img.tpx.cz/uploads/naspisekiofdkaed.png

Firma se zabývá Zaměstnání Bezpečnostní služba
Firma byla zakoupená dne 16.5.2018 od Hráče Erk0X
Firma se nachází ve vesničce Angel Pine naproti Angel Pine Motelu
Firmu můžete najít pomoci příkazu /cloc 37
Firemní plat je 95# a je stály
Každý člen má práva na Zvaní hráču a tankování vozidel za fir.$$$
Firma má hned dvě Mise, Jednu na Convoye a druhou na Body

Convoye: Od firmy /mise a Svoz peněz z bankomatu

img.tpx.cz/uploads/trasacjrfs.jpg

Body: Od zaměstnání v SF /mise a Svoz pěněz z 3 zaměstnání

img.tpx.cz/uploads/trasbodyjrfs.jpg

img.tpx.cz/uploads/vedenis%C4%8Dkoproka%C4%8Dku.png

Majitelka firmy: Kacka1997

Zátupcové firmy: Yoistik a Komper_

Kacka1997

img.tpx.cz/uploads/rfsfotootof%20(7).png

Yoistik

img.tpx.cz/uploads/rfsfotootof%20(4).png

Komper_

img.tpx.cz/uploads/koperiiino.png

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1alalalalalj.png

1. Být aktivní
2. Poslouchat vedení firmy
3. Nedělat bordel před firmou
4. Tankovat auta za fir.$$$

img.tpx.cz/uploads/nadpisky%20ka%C4%8Dkaaa.png

x Majitelka => Stará se o firmu, má všechny práva, má na starost celou firmu.
x Zástupce => Má skoro všechny práva, pomáhá s chodem firmy.
x Convoy Master => Zakládá a vede convoye.
x Legenda => Věrný člen, je více jak 1 měsíce ve firmě
x Veterán => Přinesl firmě více jak 500k $
x Bezpečák => běžný člen

img.tpx.cz/uploads/vozototjsak%C4%8Dka.png

Ve firmě je 10 Vozidel

2x Huntley
img.tpx.cz/uploads/rfsfotootof%20(1).png

4x Sultan
img.tpx.cz/uploads/rfsfotootof%20(6).png

4x Buffalo
img.tpx.cz/uploads/rfsfotootof%20(2).png

Upravil/a Kacka dne 17.07.2018 21:42
Cappuccino
Zdravím,

nejprve bych rád poukázal na chybku u voz. parku, kdy u Security Car máte fotku Buffala. :D Nehledě na to je vizitka naprosto špičkově zpracovaná, ať už nadpisy, obsah, či doplnění o fotky. Ve firmě jsem nějakou chvíli pobýval a musím říct, že i za tak krátkou dobu to byla jedna z nejlepších firem, ve které jsem kdy byl. Chtěl bych poděkovat a vyjádřit obdiv Kačce, za to, že dokáže každou svojí firmu pozvednout na tu nejvyšší úroveň. To ale nepatří jenom jí, patří to všem aktivním a bezproblémovým členům, kteří firmu udržují v chodu. Bez vás, by nebyla nic. Smile

Děkuji za všechno a snad se brzy vrátím.

Hodně štěstí a ať firma dlouho vydrží přeje Kytka pro tebe

Freeze
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=24041
KoLoB
Jsem na fotce, jsem slavný!!!
Ale tak teď k tématu, firma v pohodě.
Kolektiv parádní, neustále konvoje a nikdo si nedovolí druhého vážně urazit, pěkný.
Navíc když se mé bankovní konto dokulhá na nulu ( každej den dvakrát ) tak není problém aby mě někdo založil čehož si vážím a narazil jsem na to poprvé.
No dobře, nebudu to tu vychvalovat hodinu aby jsem nezvětšil ego tomu hloupému vedení.
FujFirma. cs

//telefon
Kacka
Freeze: Děkuju moc za komentář, chyba opravená, takže děkuji i za upozornění :D Tak Youstík to umí jak grafiku, tak tohle všechno, tak doufám že se k nám zas někdy připojíš, jak jsem ti psala máš dveře otevřené. Já se snažím, a vedu to jak nejlíp to umím, i když musím říct, že je to občas na nervy :D A ať se i tobě daří! A díky moc.

Kolobkuuu: Ano seš slavný, jako hráč i jako moderátor :D No tak davají si občas bacha co píšou, já bych ti půjčila i to co vše mám, jen abys byl spokojený ,a měl něco v tvé bance, když jsem dnes zjistila kolik tam máš chtěla jsem ti dát o trošku víc ale odmítl si :/ Já jsem hrozně ráda, že tě tu máme, něco takového firma potřebovala, takže i tobě díky moc.Smile
Upravil/a Kacka dne 04.07.2018 10:10
Yoistik
Ve firmě už jsem měsíc a nemůžu si stěžovat. Vedení firmy na velkém vrcholu, super kolektiv ve firmě, každý den X convoyu a žádné hádky v chatu. Kačko klobouk dolů ale firmu vedeš na nejlepší úrovni a doufám že jí tak povedeš i dále. Taky děkují že můžu být součástí firmy a tím konkrétně Zástupce. Dále ti děkuji že jsem se mohl podílet na firemné vizitce, plánuji do budoucna ještě vizitku vyšperkovat. Přeji nadále Hodně štěstí s firmou. Já se loučím Hi
Antihrdina
Nejlepší firma, ve které jsem kdy byl. Denně se jezdí konvoje v 5ti a více lidech. O víkendu se pravidelně nastavuje plat 99% a v neděli dostává každý hráč prémie. Nechybí ani soutěže, které se také jednou za čas pořádají.
Faktem je, že firma šlape jen díky skvělému a také již sehranému kolektivu, ale především díky Kačce, která se opravdu o firmu stará, jak nejlépe může. Jsem velmi rád, že jsem se stal součástí ;).
Kacka
Yoistik: Děkuju moc, kolektiv je zaklad firmy to samé convoye Smile Jsem ráda, že zrovna ty si zastupce, a že se na tebe můžu spolehnout. Vizitku si udělal krásnou to samé grafiku, takže ti děkuju moc za všechno! Smile

Qark: Děkuju moc, jsem ráda že se ti u mě líbí. Tak nemám firmu, kvůli penezum ale aby si člověk vydělal. To mi připomíná, že bych měla udělat další soutěž, co nejdřiv teda.:D
Ale za to může i skvělý kolektiv který tam je, takže to poděkujte i sobě.Smile

Díky moc oboum! Ať $$ Jdou nahoru! :D
Upravil/a Kacka dne 04.07.2018 10:09
pfK
Za mě nejlepší firma pro bezpečáka. Vizitka jednoduchá, stručná. Firma je velmi aktivní co se konvojů týče. Kačka je naprosto v pohodě a ve firmě panuje pohoda. Jednoduše super a jsem rád, že jsem její součástí. Smile
Kuba42
Firemní vizitka stručná a přehledná, přesně jak se mi to líbí. Firma na úžasné úrovni co se tyče kolektivu a uspořádání firmy pod dohledem Kačky. Ve firmě jsem teda pár dnů, ale není si na co stěžovat. Za mě určitě velice kladné hodnocení a doufám, že ve firmě zůstane každý co nejdéle a hlavně ty Kačko :D

img.tpx.cz/uploads/lanicka02.gif

~ live fast
die young
be wild
and have fun
~

♛♛♛
MaoS
Firemná vizitka je pekná strašne, stručna a dála si pekné na tom zaležať a na to že si dievča ti fakt nemam čo vytknuť :-) len držím palce ako tebe aj firme a tvojim kolegom! :-)
Kacka
Kuba: Děkuji moc za kladné hodnocení, já jí zatím neplánuji prodat ale ukáže čas :D Tak doufám, že nám taky brzo neodejdeš.Smile

Maos: Děkuji moc za pochvalu, na to že jsem dívka tak toho umím si chtěl říct že? :D Tak ti ještě jednou moc děkuju, a hlavně at se tobě daří! Smile
Upravil/a Kacka dne 12.07.2018 17:37
HARS
S firmou zkušenost nemám, ale hrozně rád k ní jezdim, protože se mi líbí její umístění :D Možná jednou až mě omrzí pilot, tak dam bezpečákovi šanci. Ať se daří Smile

PS:
Citace
Firma má hned dvě Mise, Jednu na Mise a druhou na Body

Nemělo by tam bejt "na peníze" ?
Kacka
HARS: Chyba děkuji za upozornění, pak to opravím :D Má krásné umístění, stěžovat si nemůžu. Až tě omrzí pilot a já jí budu mít tak tě ráda přivítám, u nás máš dveře otevřené kdykoliv! Smile
TimG
Vo firme som krátko, ale kolektív je super, majitel-ka tiež. Snáď to tak vydrží čo najdlhšie. Kytka pro tebe
JagyCZ
Super vizitka, super firma, super majitelka, kolektiv dobrej Smile Díky, že tu můžu být, jen tak dál
Kacka
TimG: Ty už bohužel ve firmě nejsi, ale jsem ráda že si u mě mohl být.

Jagy: Kolektiv je základ, a děkuji moc za krásné hodnocení, ať se ti u mě líbí ještě nějakou dobu.
AndreW_
Za chvílku to už budú 2 týždne môjho členstva vo firme a musím povedať, že je to skutočne super firma so super kolektívom a hlavne a to najpodstatnejšie super majitelkou. Práca ako taká mi príde byť ako jedna z najzarabajúcejších na serveri, takže túto stránku hodnotím taktiež z tej pozitívnej stranky. Tak ti teda nakoniec prajem vela štastia s firmou a aby si ju aj naďalej viedla tak dobre ako ju vedieš doteraz. ;)
Zerd
Za mě rozhodně nejlepší firma, kde zatím jsem delší dobu. Skvělý kolektiv a také skělá majitelka. Krásně udělaná vizitka. Smile :D
Upravil/a Zerd dne 15.07.2018 09:35
Kacka
AndreW_
Seš tu 2 týdny a jsem ráda že si chtěl k nám do firmy, a že se udělalo i to místo. Jak jsem psala, kolektiv je základ, to neni jen díky mě, ale to že tu atmosferu děláte vy :) Jen doufám, že tě to zas začne pořádně bavit a že zas dojdeš za náma na to TSKO :) Ale děkuji za pěkný komentář, dalších týdnu v mojí firmě.:)

ZerdiAn
Taky tu jsi nějaký ten den a jsem ráda že u mě jsi, doufám že takový názor budeš mít stále. Ty si totiž můj výdělečnej, aktivnej člen pak tě čekají zas ty prémie :P A děkuji moc za hodnocení.:)
Lukin_
Jedna z nejlepších firem kde jsem byl. Skvela majitelka, skvely kolektiv a když někdo říká ze ne, tak tu nebyl 55 dni jako ja😀jinak vizitka hezka. Snad budeš mít firmu co nejdyl Smile
Klikni na obrázek a zobrazí se ti moje vizitka!

img.tpx.cz/uploads/Podpis_lukin2.PNG
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
9 Hlasů
20%
Akce smrti
2 Hlasů
5%
DM
4 Hlasů
9%
Vyřazka
6 Hlasů
14%
Derby
0 Hlasů
0%
Maraton akci
2 Hlasů
5%
Akce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
8 Hlasů
18%
Je mi to jedno, na akce nechodím.
13 Hlasů
30%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 16