Informácie o serveri
Čítať tému
Vizitka - JagyCZ
|
|
JagyCZ |
Pridané 14.07.2018 23:53
|
![]() ![]() Príspevkov: 25
Založený: 06.07.14
|
![]() Váš nick na serveru - JagyCZ Odehrané hodiny na serveru - 930 Váš bankovní obnos - cca 135 MG Nasbíráno marihuany - 0 (nesbírám) Vlastním dům číslo - 898 Vlastním hotel číslo - nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu - nejsem v gangu Můj oblíbený administrátor - ANTIVIRUS, [W]arning, [Z]acek[D]an, organizátoři - Ove8, Arbys Můj nejoblíbenější příkaz serveru - /mise /firmy, /koef, /pratele, /pm Můj nejoblíbenější event serveru - seskok, box, golf Má nejoblíbenější akce od administrátorů - tuning sraz, otázky, parkour Mé oblíbené vozidlo - Sandking Má oblíbená práce na serveru - Bezpečnostní služba, Řidič autobusu, Řidič kamionu, Zdravotník Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole) - 2 ![]() Váš nick na webu - JagyCZ Vloženo komentářů - 0 Vloženo příspěvků ve fóru - 19 ![]() Jméno - Jan Příjmení --- Datum narození - rok 1999 Věk - 18 Kontakty - skype Honzík (JagyCZ), sz na webu, /pm na serveru Kraj - Olomoucký Kolik mám zhruba kamarádů/kamarádek - cca 10 Stav - svobodný Zaměstnání - student SŠ Vzdělání - základní, příští rok maturitní ročník Jazyky - čeština, angličtina, slovenština Děti - jednou bych chtěl mít 2 Kde bydlím - v rodinném domě S kým bydlím - s rodiči Sexuální orientace - heterosexuál ![]() Typologie osobnosti - flegmatik Pohled na svět - optimista Otevřenost - introvert navenek (když poznám osobu blíž, začínám být extrovert) Moje povaha - aktivní, naslouchavá, obětavá, plánující, pozitivní, přátelská, romantická, sebevědomá, spolehlivá, věrná ![]() Výška - 185 cm Hmotnost - 81 kg Postava - normální Barva očí - hnědá Barva vlasů - hnědá Brýle - nosím stále Na těle mám --- Vousy - strniště ![]() Kouření - NE Alkohol - jednou za čas Sex - ![]() Závislosti - sportování (florbal), sledování sportu (fotbal, hokej, florbal, tenis), kamarádi, dobré jídlo ![]() Zájmy - sporty, PC, kamarádi Sport - Florbal Literatura - autobiografie slavných sportovců Hudba - téměř vše Zvíře - mám psa ![]() Moje motto - Nesnaž se porazit ostatní, běž porazit sám sebe! Moje webová stránka - nemám Životní cíl - dělat sport profesionálně, vlastní dům, založit šťastnou rodinu Co nesnáším - lež, pomluvu, přetvářku Co miluji - sport, setkání s lidmi, které mám rád Oblíbená muzika - vše možné Oblíbené jídlo - svíčková, pizza Oblíbené pití - voda, pivo Oblíbený film - Temný Rytíř (Heath Ledger - nejoblíbenější herec) Oblíbená kniha - Člověk Jágr Oblíbené oblečení - tričko a kraťasy Oblíbená barva - modrá ![]() Lukin2000 - nejlepší "virtuální" kamarád, kdyby skončil na SP, skončil bych taky, rozumíme si téměř ve všem.. Jsem rád, že jsem narazil zrovna na tebe ![]() dejvid121 - nejzábavnější hráč, kterého jsem potkal, dělá si úplně ze všeho srandu a tak to má být ![]() ![]() Kacka1997 - nejmilejší a nejvstřícnější osobnost, kterou jsem potkal na serveru, a jsem moc rád, že jsem ji potkal.. Pracovat ve tvých firmách je radost a čest.. hlavně se nenech ničím (nikým) odradit a dělej pořád to, co děláš a to, co tě baví.. ![]() Godzillamaru - Profi majitel firem ![]() ...xSw0rius... - Ze začátku jsme se příliš nemuseli, udělal jsi špatný věci, ale postupem času jsme se dali dohromady a když jsem tě více poznal, zjistil jsem, že jsi fajn týpek ![]() Jertn. - Přemýšlel jsem strašně dlouhou dobu, jestli tě sem vůbec mám zařadit, jelikož aktuálního Jertna absolutně nemám rád a hnusí se mi vše co dělá, ale rozhodl jsem se zařadit sem toho Jertna, kterýho znám z dřívějška, hodnýho a vtipnýho kluka, s kterým se dá dobře pokecat, a s kterým jsem už vedl nejednu firmu, bohužel ty časy jsou pryč, ale tajně doufám, že se jednou vrátí starej dobrej Jertn... Ale respektuju tebe a tvou volbu, ať už si vybereš cokoliv Speciální poděkování - Nadpisy by Lukin2000 |
|
|
Disco |
Pridané 15.07.2018 00:02
|
![]() ![]() Príspevkov: 1387
Založený: 17.07.15
|
Ahoj, moc se spolu na SP nebavíme, ale občas prohodíme pár slov, musím říct, že se s tebou dá pokecat. Máš to v hlavě srovnaný. Vizitka stručná, něco jsem se dozvěděl. Styl se mi líbí, až na ty nadpisy, mohly být lepší, ale co už ![]() Přeju hodně štěstí v RL i na SP. ![]() |
|
|
Lukin_ |
Pridané 15.07.2018 00:08
|
![]() ![]() Príspevkov: 223
Založený: 02.03.18
|
Jagýsku, asi takhle, když jsem tohle četl a hlavně vzadu to o mě, zjistil jsem, ze byla velká chyba te driv ignorovat a do teď toho lituju. Jsi naprosto skvelej kamos, vtipnej, někdy docela otravnej, ale jednoho nelituju, a to je ten den kdy jsem vstoupil do tvy firmy busaku v SF. Tam jsem poznal tebe i Dejvida a za to jsem strašně rad. Jak říkám, kamos na úrovni, da se s tebou bavit a mám te fakt hodne rad. Vedli jsme spolu firmy, byla s tebou sranda a jsem rad ze se porad bavíme. Vizitka pekna, přehledná a jednoduchá. Nadpisy jak jsi chtel tak jsem vytvořil. Takže doufam ze se někdy potkame i v reálu a ne jen ve firmě na SP ![]() Jinak mi jedno slib, nekonči prosim na SP.....A dekuju za oznaceniâ¤ï¸ |
|
|
Kacka |
Pridané 15.07.2018 00:21
|
![]() ![]() ![]() ![]() Príspevkov: 1198
Založený: 15.06.17
|
Ahoj Jagyyy, nadpisy pěkné vizitka taky i barvy v pohodě. A děkuji, že si mě dal ke kamarádům, doufám že to takto půjde i dál ![]() ![]() ![]() |
|
|
Komper_ |
Pridané 15.07.2018 10:06
|
![]() ![]() Príspevkov: 456
Založený: 24.02.15
|
Jagy, vizitka by som povedal že je tak klasicky spravená výzorovo aj obsažne. Čo sa týka tých nadpisov tak keby boli bez toho čierneho pozadia tak by to bolo super. A inač na servery si v pohode a nemám s tebou žiadne problémy ![]() |
|
|
dejvid121 |
Pridané 17.07.2018 15:21
|
![]() ![]() Príspevkov: 6
Založený: 07.12.15
|
Vizitku si udělal krásně hlavně to jak si to krásně napsal. Napsal si že nemám dost času-ale to se ted změní zas budu starej *dejvid121* kterého si pamatuješ full time na samp, děkuju že si mě napsal do tvých kamarádu :*. taky si někdy musím udělat vizitku. @Tvujmiláček |
|
|
xSw0rius |
Pridané 18.07.2018 06:48
|
![]() ![]() Príspevkov: 12
Založený: 30.03.18
|
Jagyňko.. (ne)slíbil jsem odpověď tak jí tady ani nemáš ![]() Ale ne i přes to že jsme se nemuseli si dobrý kamarád jen někdy strašně štveš ![]() Vizitka dobrá i dobrý člověk a díky že si mně přidal do "friendu" ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Jenda51 |
Pridané 27.07.2018 18:50
|
![]() ![]() Príspevkov: 1112
Založený: 12.02.18
|
čau, udělal jsem na dost věcí kterejch lituju. Byly to chyby, které jsem si předtím neuvědomil. Takže za to se ti omlouvám, ale i tak díky, že jsi mě tu zmínil. ![]() ty na mým levlu? leda ve snu... |
|
|
JagyCZ |
Pridané 27.07.2018 21:11
|
![]() ![]() Príspevkov: 25
Založený: 06.07.14
|
D1sc0_ - Díky, s tebou se dá taky dobře pokecat, určitě musíme začít víc debatovat ![]() Lukin2000 - Děkuji za krásný hodnocení Lukínku, taky tě mám rád ![]() Kacka1997 - Děkují, nemáš za co, to je samozřejmost, už párkrát si mi pomohla, já děkuju, ať se daří ![]() Komper_ - Dík Kompot, taky s tebou nemám problém, ať se ti daří ![]() dejvid121 - Díky Davídku, jsem rád, že zase hraješ, přeju ať se daří, teď hlavně v osobním životě ![]() xSw0rius - Děkuju koláčku, daří se nám teď výborně, tak snad to půjde dál.. buď šťastnej hlavně ![]() Jertn - Konečně ses rozhoupal, děkuju.. snad to bude zase dobrý ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
11 HlasovAkce smrti
3 HlasovDM
4 HlasovVyřazka
9 HlasovDerby
0 HlasovMaraton akci
3 HlasovAkce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
9 HlasovJe mi to jedno, na akce nechodím.
16 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.
Najnovšie články
Kto je online
· Hostí online: 36