Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vizitka - JagyCZ
JagyCZ
img.tpx.cz/uploads/serverové info.png

Váš nick na serveru - JagyCZ

Odehrané hodiny na serveru - 930

Váš bankovní obnos - cca 135 MG

Nasbíráno marihuany - 0 (nesbírám)

Vlastním dům číslo - 898

Vlastním hotel číslo - nevlastním

Momentálně jsem šéfem/členem gangu - nejsem v gangu

Můj oblíbený administrátor - ANTIVIRUS, [W]arning, [Z]acek[D]an, organizátoři - Ove8, Arbys

Můj nejoblíbenější příkaz serveru - /mise /firmy, /koef, /pratele, /pm

Můj nejoblíbenější event serveru - seskok, box, golf

Má nejoblíbenější akce od administrátorů - tuning sraz, otázky, parkour

Mé oblíbené vozidlo - Sandking

Má oblíbená práce na serveru - Bezpečnostní služba, Řidič autobusu, Řidič kamionu, Zdravotník

Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole) - 2

img.tpx.cz/uploads/webové info.png

Váš nick na webu - JagyCZ

Vloženo komentářů - 0

Vloženo příspěvků ve fóru - 19

img.tpx.cz/uploads/kdo jsem.png

Jméno - Jan

Příjmení ---

Datum narození - rok 1999

Věk - 18

Kontakty - skype Honzík (JagyCZ), sz na webu, /pm na serveru

Kraj - Olomoucký

Kolik mám zhruba kamarádů/kamarádek - cca 10

Stav - svobodný

Zaměstnání - student SŠ

Vzdělání - základní, příští rok maturitní ročník

Jazyky - čeština, angličtina, slovenština

Děti - jednou bych chtěl mít 2

Kde bydlím - v rodinném domě

S kým bydlím - s rodiči

Sexuální orientace - heterosexuál

img.tpx.cz/uploads/povahaaa.png

Typologie osobnosti - flegmatik

Pohled na svět - optimista

Otevřenost - introvert navenek (když poznám osobu blíž, začínám být extrovert)

Moje povaha - aktivní, naslouchavá, obětavá, plánující, pozitivní, přátelská, romantická, sebevědomá, spolehlivá, věrná

img.tpx.cz/uploads/postavaaa.jpg

Výška - 185 cm

Hmotnost - 81 kg

Postava - normální

Barva očí - hnědá

Barva vlasů - hnědá

Brýle - nosím stále

Na těle mám ---

Vousy - strniště

img.tpx.cz/uploads/závislostii.png

Kouření - NE

Alkohol - jednou za čas

Sex - jazyk

Závislosti - sportování (florbal), sledování sportu (fotbal, hokej, florbal, tenis), kamarádi, dobré jídlo

img.tpx.cz/uploads/zajmyi.png

Zájmy - sporty, PC, kamarádi

Sport - Florbal

Literatura - autobiografie slavných sportovců

Hudba - téměř vše

Zvíře - mám psa

img.tpx.cz/uploads/stažený souborsdsdssd.png

Moje motto - Nesnaž se porazit ostatní, běž porazit sám sebe!

Moje webová stránka - nemám

Životní cíl - dělat sport profesionálně, vlastní dům, založit šťastnou rodinu

Co nesnáším - lež, pomluvu, přetvářku

Co miluji - sport, setkání s lidmi, které mám rád

Oblíbená muzika - vše možné

Oblíbené jídlo - svíčková, pizza

Oblíbené pití - voda, pivo

Oblíbený film - Temný Rytíř (Heath Ledger - nejoblíbenější herec)

Oblíbená kniha - Člověk Jágr

Oblíbené oblečení - tričko a kraťasy

Oblíbená barva - modrá

img.tpx.cz/uploads/lidi ze sp.png

Lukin2000 - nejlepší "virtuální" kamarád, kdyby skončil na SP, skončil bych taky, rozumíme si téměř ve všem.. Jsem rád, že jsem narazil zrovna na tebe Jooo

dejvid121 - nejzábavnější hráč, kterého jsem potkal, dělá si úplně ze všeho srandu a tak to má být :D mrzí mě, že už moc nehraješ, ale třeba se zase objevíš jazyk

Kacka1997 - nejmilejší a nejvstřícnější osobnost, kterou jsem potkal na serveru, a jsem moc rád, že jsem ji potkal.. Pracovat ve tvých firmách je radost a čest.. hlavně se nenech ničím (nikým) odradit a dělej pořád to, co děláš a to, co tě baví.. Díky

Godzillamaru - Profi majitel firem :D na období kamioňáků v LV pod tvým vedením se nedá zapomenout, ať se pořád daří jako do teď *COOOOL*

...xSw0rius... - Ze začátku jsme se příliš nemuseli, udělal jsi špatný věci, ale postupem času jsme se dali dohromady a když jsem tě více poznal, zjistil jsem, že jsi fajn týpek Jojo

Jertn. - Přemýšlel jsem strašně dlouhou dobu, jestli tě sem vůbec mám zařadit, jelikož aktuálního Jertna absolutně nemám rád a hnusí se mi vše co dělá, ale rozhodl jsem se zařadit sem toho Jertna, kterýho znám z dřívějška, hodnýho a vtipnýho kluka, s kterým se dá dobře pokecat, a s kterým jsem už vedl nejednu firmu, bohužel ty časy jsou pryč, ale tajně doufám, že se jednou vrátí starej dobrej Jertn... Ale respektuju tebe a tvou volbu, ať už si vybereš cokoliv

Speciální poděkování - Nadpisy by Lukin2000
Disco
Ahoj,
moc se spolu na SP nebavíme, ale občas prohodíme pár slov, musím říct, že se s tebou dá pokecat. Máš to v hlavě srovnaný.
Vizitka stručná, něco jsem se dozvěděl. Styl se mi líbí, až na ty nadpisy, mohly být lepší, ale co už :D.
Přeju hodně štěstí v RL i na SP. Smile
Lukin_
Jagýsku, asi takhle, když jsem tohle četl a hlavně vzadu to o mě, zjistil jsem, ze byla velká chyba te driv ignorovat a do teď toho lituju. Jsi naprosto skvelej kamos, vtipnej, někdy docela otravnej, ale jednoho nelituju, a to je ten den kdy jsem vstoupil do tvy firmy busaku v SF. Tam jsem poznal tebe i Dejvida a za to jsem strašně rad. Jak říkám, kamos na úrovni, da se s tebou bavit a mám te fakt hodne rad. Vedli jsme spolu firmy, byla s tebou sranda a jsem rad ze se porad bavíme. Vizitka pekna, přehledná a jednoduchá. Nadpisy jak jsi chtel tak jsem vytvořil. Takže doufam ze se někdy potkame i v reálu a ne jen ve firmě na SP :D
Jinak mi jedno slib, nekonči prosim na SP.....A dekuju za oznaceni❤️
Klikni na obrázek a zobrazí se ti moje vizitka!

img.tpx.cz/uploads/Podpis_lukin2.PNG
Kacka
Ahoj Jagyyy, nadpisy pěkné vizitka taky i barvy v pohodě. A děkuji, že si mě dal ke kamarádům, doufám že to takto půjde i dál Smile A jsem ráda že si v mojí firmě, a jsem ráda že spolu vycházíme. Co k tobě víc dodat, jen to že doufám, že to takto půjde furt a že si budeme mít co říct Smile Tak ti děkuji, a kdyby něco budu tu pro tebe, však to víš.Smile
Komper_
Jagy, vizitka by som povedal že je tak klasicky spravená výzorovo aj obsažne. Čo sa týka tých nadpisov tak keby boli bez toho čierneho pozadia tak by to bolo super.
A inač na servery si v pohode a nemám s tebou žiadne problémy :D
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21315
dejvid121
Vizitku si udělal krásně hlavně to jak si to krásně napsal.
Napsal si že nemám dost času-ale to se ted změní zas budu starej *dejvid121* kterého si pamatuješ full time na samp, děkuju že si mě napsal do tvých kamarádu :*. taky si někdy musím udělat vizitku. @Tvujmiláček
xSw0rius
Jagyňko.. (ne)slíbil jsem odpověď tak jí tady ani nemáš jazyk
Ale ne i přes to že jsme se nemuseli si dobrý kamarád jen někdy strašně štveš :D
Vizitka dobrá i dobrý člověk a díky že si mně přidal do "friendu" :D snad se nám dvoum bude pořád dařit a neudělám zase opět chybu Sad Každopádně i když jsme v stejné firmě hodně štěstí Smile A těch polívek :D
Jenda51
čau,
udělal jsem na dost věcí kterejch lituju. Byly to chyby, které jsem si předtím neuvědomil. Takže za to se ti omlouvám, ale i tak díky, že jsi mě tu zmínil.

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=28775

imgtpx.cz/uploads/petryscrew.png

ty na mým levlu? leda ve snu...
JagyCZ
D1sc0_ - Díky, s tebou se dá taky dobře pokecat, určitě musíme začít víc debatovat Smile taky přeju hodně štěstí

Lukin2000 - Děkuji za krásný hodnocení Lukínku, taky tě mám rád :D ať se ti daří ve všem

Kacka1997 - Děkují, nemáš za co, to je samozřejmost, už párkrát si mi pomohla, já děkuju, ať se daří Smile

Komper_ - Dík Kompot, taky s tebou nemám problém, ať se ti daří jazyk

dejvid121 - Díky Davídku, jsem rád, že zase hraješ, přeju ať se daří, teď hlavně v osobním životě Smile

xSw0rius - Děkuju koláčku, daří se nám teď výborně, tak snad to půjde dál.. buď šťastnej hlavně Smile

Jertn - Konečně ses rozhoupal, děkuju.. snad to bude zase dobrý Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
11 Hlasov
20%
Akce smrti
3 Hlasov
5%
DM
4 Hlasov
7%
Vyřazka
9 Hlasov
16%
Derby
0 Hlasov
0%
Maraton akci
3 Hlasov
5%
Akce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
9 Hlasov
16%
Je mi to jedno, na akce nechodím.
16 Hlasov
29%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 36