Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

R&M Transport
HARS

img.tpx.cz/uploads/RMHlavni3.png

Píše se den 22.7.2018, kdy hráč ReekeR koupil firmu Euro Truck Company se sídlem u letiště Los Santos. Firma byla ovšem přesunuta do Blueberry a přejmenována na legendární R&M Transport.

img.tpx.cz/uploads/RMInfo.png

Tato firma se zabývá povoláním řidič kamionu a má za úkol rozvážet potřebné zboží po celém San Andreas. Firma je tvořena skvělým kolektivem a legendami, které jsou firmě neustále věrné.

Najdete nád pod příkazem /cloc 61.

img.tpx.cz/uploads/ram_sidlo.png

img.tpx.cz/uploads/RMHodnosti.png

Majitel: ReekeR
Pravá ruka: Hars.
Levá ruka: Johny.S
Manažer: DonaldTrump, Kacka1997
Legenda Firmy: Staří legendární členi, které jsou firmě stále věrní.
Sponzor: Hráč co vloží do kasy nad 5 milionů.
Zaměstnanec: Všichni noví členi

img.tpx.cz/uploads/RMPravidla.png

Nikdo je sice nemá rád, ale pro správný a klidný chod firmy jsou potřeba:

1) Nedělat bordel před sídlem firmy!
2) Respektovat vedení firmy!
3) Neparkovat vlastní vozidla tak, aby blokovala volnému pohybu kolem firmy!
4) Přísný zákaz ničit convoye a vozidla ostatním firmám!
5) Nespamovat a nenadávat ve firemním chatu!
6) Je nutné hlásit dlouho aktivitu vedení! Neaktivita větší jak 72h je trestána kickem!

img.tpx.cz/uploads/RMNabidka.png

Naše firma Vám může nabídnout stálý plat 95%.

Pro stálé a aktivní členy také nabízíme časté bonusy!

Convoye hlídané vlastním Hunterem!

img.tpx.cz/uploads/johnyhomgluěleckáfotkashunterem.jpg

Dále nabízíme firemní soutěže o kredity a hlavně firemní akce, jako např. závody, derby, seskoky, aj.

Pokud chcete pokecat, máme pro vás také firemní TS.

img.tpx.cz/uploads/RMPozadavky.png

Jelikož se firmu snažíme udržet na úrovni, požadujeme minimální věk 15 let a minimálně 60 bodů u zaměstnání řidič kamionu. Po domluvě se přijímají i hráči co podmínky nesplňují. Také samozřejmě požadujeme chování na úrovni.

img.tpx.cz/uploads/RMPark.png

Mezi naše vozidla patří:

12x Roadtrain s Article Trailer, bez kterých se náš job neobejde.

img.tpx.cz/uploads/ram_rt.png

1x Roadtrain s Cisternou, k tankování vozových parků.

img.tpx.cz/uploads/ram_cisterna.png

1x Yosemite pro hráče s méně body.

img.tpx.cz/uploads/ram_ysmt.png

1x Sandking pro zběsilou jízdu.

img.tpx.cz/uploads/ram_sk.png

img.tpx.cz/uploads/RMFoto.png

Fotografie v convoyů a ostatních firemních akcí se budou postupně dodávat.

img.tpx.cz/uploads/ram_convoy.png

img.tpx.cz/uploads/ram_odmeny.png

img.tpx.cz/uploads/ram1.png

img.tpx.cz/uploads/ram2.png

img.tpx.cz/uploads/ram3.png

img.tpx.cz/uploads/ram4.png

Srdečně děkuji za přečtení vizitky a budu velice rád, pokud nám sem hodíš nějaký komentář. Pokud se ti firma zalíbila, ozvy se nám a my tě velice rádi přivítáme do našich řad!

R&M Transport - My nejseme firma, my jsme rodina!

Za nadpisy děkuji Fifovi a za fotky Johnymu!
Upravil HARS dňa 15.08.2018 19:39
standyy
Vizitka velmi dobré spísaná, stručná, dozvieš sa to čo treba vedieť o firme + velmi dobrá grafika Smile
Slanina
TOP <3
Harampepe
Dobrá vizitka, ještě lepší firma <3
Alexxc
Pěkná vizitka dobrá práce rodinko. Jsem rád že můžeme spolu zase všichni spolupracovat. A dělat hráčům SP zábavu + pěkné peníze a odměny. Vynikající práce.
Kacka
Tak musím říct, že krásná vizitka, nadpisy + Fotky.. A i dobrý kolektiv, co jsem s vama byla minule na TS tak si stěžovat nemůžu, i ta diskotéka byla :D Doufám, že vám tato firma vydrží co nejdéle! Kdybych neměla svou firmu, tak bych určitě přišla. To jsem ti vlastně už psala ale uvidíme co bude. :D Ať se daří.
Ajtak
Zdravím,
Musím říct že ta vizitka je BOŽŽÁÁÁÁÁ.... Omg
1) Barva zelená a šedá ladí k sobě moc dobře
2) Ty nadpisy ??? No .... Ani nevím co říct prostě jsem taky pěkné a Fifa dobře trefil tematiku na job
3) Ty fotky vozového parku :D Moc dobře se povedlo zachytit tu fotku s Roadtrainem s Article Trailerem Lol
No... možná časem se tam přijdu podívat jinak vizitka je 10/10
HARS
Jsem strašně rád, že se Vám vizitka tak líbí. Dalo si na ní záležet spoustu lidí, aby se vyladila k dokonalosti! Jinak všichni jste samozřejmě ve firmě vítáni, pokud by jste nás chtěli navštívit. Smile
Vikush
Velmi sa mi páči, že tu máte fotky z convoyov a že je vidieť snaha a aktivita vo firme, mi to pripomína naše staré popelárske convoye, bolo to super, no dosť nostalgie.
Myslím, že by som sa aj niekedy prišla zastaviť pozrieť, keď bude miesto a možnosť.

Ku vzhladu vizitky.. resp. k podnadpisom, sú úple super aj napriek tomu, že túto zelenú v láske nemám, no žena.. :D

Držím vám palce, nech máte stále plný počet aktívnych členov a nech držíte stále pri sebe.
XspeeD
Tak čo sa týka firmy, sám som členom od 4.8 a musím povedať že sa nemôžem na nič sťažovať. ;) Super kolektív, aktivita, dosť časté convoye a samozrejme zábava ktorá nesmie nikde chýbať. Hulala

Vzhlad vizitky ma tiež očaril, pekné nadpisy a dosť dobré rozpísané info o firme, je vidieť že asi viete čo chcete s touto firmou dosiahnuť jazyk

Som hrdý člen a dúfam že budem môcť byť aj naďalej v tomto kolektíve Kytka pro tebe
Lukin_
Vizitka suprová, firmu znám, sice jsem tam nebyl, ale kdybych měl jít ke kamionakum, určitě jdu k vám Smile Konvoje pravidelně potkávám když jedu po mapě, výdělky jsou slušný jak jsem koukal přes příkaz, takže jen přeji hodně štěstí a mnoho ujetých kilometrů :D někdy třeba zavítám.
Klikni na obrázek a zobrazí se ti moje vizitka!

img.tpx.cz/uploads/Podpis_lukin2.PNG
Pavouk
Hej jako, vizitka celkem ujde Kappa , ale to kompenzuje suprový kolektiv OSmile Kappa
HARS
Nový majitel
Lock!
Arbys
hrac uz firmu nevlastni,

lock
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
9 Hlasov
20%
Akce smrti
2 Hlasov
5%
DM
4 Hlasov
9%
Vyřazka
6 Hlasov
14%
Derby
0 Hlasov
0%
Maraton akci
2 Hlasov
5%
Akce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
8 Hlasov
18%
Je mi to jedno, na akce nechodím.
13 Hlasov
30%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 16