Informácie o serveri
Čítať tému
Novináři Flint County
|
|
_LILPEEP_ |
Pridané 14.08.2018 15:14
|
![]() ![]() Príspevkov: 17
Založený: 28.04.18
|
![]() Firma Novináři Flint County byla zakoupená dne 10.08. Aktivita této firmy byla obrovská už předtím, ale od té doby co jí vlastníme, je aktivita ještě vyšší. Firmu vlastní: LIL_PEEP a Terka ![]() Firma se nacházi ve Flint County, nedaleko LS Díky příkazu /cloc 54 se k nám můžeš přijít podívat i ty. ![]() ×Novinář× ×ConvoyMaster× ![]() 1.Neničit konvoye 2.Nedělat bordel před firmou 3.Nenadávat spoluhráčům z firmy 4.Tankovat firemní vozidla za firemní peníze. ![]() Nabízíme stálý plat 96%. Prémie 300k$ za jakékoliv umístnění na akcích. Dále vám můžeme nabídnout obrovské convoye , které nám nikdo neničí. Nadále taky Teamspeak a soutěže o nemalé sumy ![]() U nás máme taky své požadavky. Požadujeme 120bodů v zaměstnání novinář a věk aspoň 15let. Dá se domluvit i na samotné výjimce, když nesplňujete podmínky, ale hlavní naše podmínka je slušné vychování ![]() Vozový park se skládá z 10x infernusů ![]() ![]() ![]() ![]() Upravil _LILPEEP_ dňa 14.08.2018 16:02 |
|
|
Arbys |
Pridané 14.08.2018 15:51
|
![]() ![]() Príspevkov: 1589
Založený: 02.12.16
|
ahoj, nebudu se tady vyjadřovat k firmě, protože to je jen další convoy-like job, kterej mě fakt nebaví, ale máte tam chybu, konkrétně u informací Citácia Díky příkazu /cj 54 se k nám můžeš přijít podívat i ty. /cj 54 je convoyjoin 54 a to mi nepříjde jako příkaz pro navigaci k firmě PS: ta grafika je fakt strašná, zauvažujte o investici pár mega do lepší |
|
|
_LILPEEP_ |
Pridané 14.08.2018 16:03
|
|
Citácia Arbys napsal: Dík moc za názor, mi se taky nelíbí tvé výtvory. Takže tobě bych se upřímně neozval ![]() |
|
|
Arbys |
Pridané 14.08.2018 16:34
|
|
"Mé výtvory", myslíš ty rok staré? ![]() ![]() V grafice se mi nelíbí font, který je antikva (má patky) a tudíž se hodí do psaného textu, nejvíce třeba do novinových článků atd., ovšem určitě ne na nadpisy (tohle je základ typografie). Dále se mi tento font nelíbí ani v logu, kam vůbec nesedí - měl bys spíše použít font typu grotesk, popřípadě nejaké ozdobné písmo. Potom se mi nelíbí to, že text je moc blízko loga - nějaká oddělovací bílá čárka by tam nemusela vypadat špatně, popřipadě text prostě jen oddálit - toto způsobuje zarovnání celého nadpisu doleva, ovšem text ve vizitce máte na středu, což vypadá dle mého názoru otřesně, je to kvůli tomu, že u obrázku je spoustu volného místa na prave straně - buď oříznout prázdné místo, nebo posunout text doprava. Dále, když se podíváš na nadpis + logo, které máte hned na vrchu vizitky, tak si můžeš povšimnout, že "ř" a "i" jsou větší než "noviná" + nemají tak tenké linky - čím to asi bude? Možná tím, že font, který jsi použil, nepodporuje písmenko Ř a poté to vypadá takto, protože font když písmenko neumí, tak použije defaultní. V takovém případě doporučuji vybrat font jiný (nejlépe podle instrukcí nahoře), a nebo napsat "r" a háček dokreslit sám (ovšem to chce trošku času navíc, aby to vypadalo). Infernus na fotce skoro dole mi také příjde divně roztažený (nedodržení poměrů stran originálu) + mi nesedí, že název firmy máš česky jako "Novináři Flint County", ale na vozidle máš slovensky "Novinári Flint County" (předchozí majitel byl slovák) - nebo to je zas font a ř? ![]() Na závěr ještě výtažek z tvé SZ: Citácia velká většina nedělá ani polovinu let v PS a Ai jako já Jestli tenhle nadpis, který porušuje snad veškerá základní pravidla typografie je výtvor někoho, kdo dělá v PS 2x déle, jak většina grafiků odsud, tak už fakt nevím. ![]() V SZ mě taky označuješ jako "jednoho z grafiků", ovšem kdyby ses podíval pozorněji do skupin na webu, tak zjistíš, že hodnost grafika už nemám a grafiku pro tento web už nevytvářím. Naposledy tomu bylo (jak už jsem říkal) zhruba před rokem. Pěkný zbytek dne ![]() Upravil Arbys dňa 14.08.2018 16:43 |
|
|
_LILPEEP_ |
Pridané 14.08.2018 21:15
|
|
Citácia Arbys napsal: Díky za vyjádření, antikva je tam protože je to novinářská firma, kde se logicky dají psát noviny, Ř font podporuje, akorát to mate, ale se zbytkem souhlasím. ![]() ![]() |
|
|
Arbys |
Pridané 14.08.2018 22:08
|
|
bohužel s tebou musim nesouhaslit, 1) za antikvou si furt stojim, sice novinari clanky pisou, ale je furt rozdil mezi clankem a nadpisem - kdybys udelal nadpis jako "clanek" v novinach, souhlasil bych 2) znovu musim nesouhaslit, kdyz se podivas na prvni "i" ve slove novinari, ma vrsek rovne, ale druhy "i" ( za "ř" ) už má vršek nakřivo, je to jiný font, tudíž ho "ř" změnilo |
|
|
_LILPEEP_ |
Pridané 15.08.2018 01:07
|
|
Citácia Arbys napsal: Yes, všiml jsem si toho, ještě jsem vybíral font, který Ř podporuje, nevadí, předělám to jak nebudu u přítelkyně |
|
|
Arbys |
Pridané 21.08.2018 22:13
|
|
hrac uz firmu nevlastni, vizitka neaktualni, lock |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
9 HlasovAkce smrti
2 HlasovDM
4 HlasovVyřazka
6 HlasovDerby
0 HlasovMaraton akci
2 HlasovAkce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
8 HlasovJe mi to jedno, na akce nechodím.
13 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.