Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Novináři Flint County
_LILPEEP_
img.tpx.cz/uploads/BANNERNFC2.png
Firma Novináři Flint County byla zakoupená dne 10.08.
Aktivita této firmy byla obrovská už předtím, ale od té doby
co jí vlastníme, je aktivita ještě vyšší.
Firmu vlastní: LIL_PEEP a Terka

img.tpx.cz/uploads/informaceNFC1.png
Firma se nacházi ve Flint County, nedaleko LS
Díky příkazu /cloc 54 se k nám můžeš přijít podívat i ty.

img.tpx.cz/uploads/HODNOSTINFC1.png
×Novinář×
×ConvoyMaster×

img.tpx.cz/uploads/PRAVIDLANFC1.png
1.Neničit konvoye
2.Nedělat bordel před firmou
3.Nenadávat spoluhráčům z firmy
4.Tankovat firemní vozidla za firemní peníze.

img.tpx.cz/uploads/CO%20NABIZIME1.png
Nabízíme stálý plat 96%.
Prémie 300k$ za jakékoliv umístnění na akcích.
Dále vám můžeme nabídnout obrovské convoye
, které nám nikdo neničí.
Nadále taky Teamspeak a soutěže o nemalé sumy

img.tpx.cz/uploads/POŽADUJEME1.png

U nás máme taky své požadavky.
Požadujeme 120bodů v zaměstnání novinář a věk aspoň 15let.
Dá se domluvit i na samotné výjimce, když nesplňujete podmínky, ale hlavní naše podmínka je slušné vychování

img.tpx.cz/uploads/VOZPARK1.png
Vozový park se skládá z 10x infernusů

img.tpx.cz/uploads/adadsd.png

img.tpx.cz/uploads/FOTOGALERIE1.png

img.tpx.cz/uploads/Untitled-6.jpg

img.tpx.cz/uploads/jYUY.png
Upravil _LILPEEP_ dňa 14.08.2018 16:02
Arbys
ahoj, nebudu se tady vyjadřovat k firmě, protože to je jen další convoy-like job, kterej mě fakt nebaví, ale máte tam chybu, konkrétně u informací

Citácia
Díky příkazu /cj 54 se k nám můžeš přijít podívat i ty.

/cj 54 je convoyjoin 54 a to mi nepříjde jako příkaz pro navigaci k firmě

PS: ta grafika je fakt strašná, zauvažujte o investici pár mega do lepší
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
_LILPEEP_
Citácia
Arbys napsal:

ahoj, nebudu se tady vyjadřovat k firmě, protože to je jen další convoy-like job, kterej mě fakt nebaví, ale máte tam chybu, konkrétně u informací

Citácia
Díky příkazu /cj 54 se k nám můžeš přijít podívat i ty.

/cj 54 je convoyjoin 54 a to mi nepříjde jako příkaz pro navigaci k firmě

PS: ta grafika je fakt strašná, zauvažujte o investici pár mega do lepší

Dík moc za názor, mi se taky nelíbí tvé výtvory. Takže tobě bych se upřímně neozval Smile
Arbys
"Mé výtvory", myslíš ty rok staré? :D "Neozval by ses mi", myslíš když jsem před rokem dělal grafiku? :D Každopádně mi přišla od tebe SZ, kterou sem postovat celou nebudu, protože dodržuju to že je to SOUKROMÁ zpráva, ale psal jsi tam, že se mám vyjádřit, co se mi na tom nelíbí, tak prosím.

V grafice se mi nelíbí font, který je antikva (má patky) a tudíž se hodí do psaného textu, nejvíce třeba do novinových článků atd., ovšem určitě ne na nadpisy (tohle je základ typografie). Dále se mi tento font nelíbí ani v logu, kam vůbec nesedí - měl bys spíše použít font typu grotesk, popřípadě nejaké ozdobné písmo. Potom se mi nelíbí to, že text je moc blízko loga - nějaká oddělovací bílá čárka by tam nemusela vypadat špatně, popřipadě text prostě jen oddálit - toto způsobuje zarovnání celého nadpisu doleva, ovšem text ve vizitce máte na středu, což vypadá dle mého názoru otřesně, je to kvůli tomu, že u obrázku je spoustu volného místa na prave straně - buď oříznout prázdné místo, nebo posunout text doprava. Dále, když se podíváš na nadpis + logo, které máte hned na vrchu vizitky, tak si můžeš povšimnout, že "ř" a "i" jsou větší než "noviná" + nemají tak tenké linky - čím to asi bude? Možná tím, že font, který jsi použil, nepodporuje písmenko Ř a poté to vypadá takto, protože font když písmenko neumí, tak použije defaultní. V takovém případě doporučuji vybrat font jiný (nejlépe podle instrukcí nahoře), a nebo napsat "r" a háček dokreslit sám (ovšem to chce trošku času navíc, aby to vypadalo). Infernus na fotce skoro dole mi také příjde divně roztažený (nedodržení poměrů stran originálu) + mi nesedí, že název firmy máš česky jako "Novináři Flint County", ale na vozidle máš slovensky "Novinári Flint County" (předchozí majitel byl slovák) - nebo to je zas font a ř? Smile

Na závěr ještě výtažek z tvé SZ:
Citácia
velká většina nedělá ani polovinu let v PS a Ai jako já

Jestli tenhle nadpis, který porušuje snad veškerá základní pravidla typografie je výtvor někoho, kdo dělá v PS 2x déle, jak většina grafiků odsud, tak už fakt nevím. :D

V SZ mě taky označuješ jako "jednoho z grafiků", ovšem kdyby ses podíval pozorněji do skupin na webu, tak zjistíš, že hodnost grafika už nemám a grafiku pro tento web už nevytvářím. Naposledy tomu bylo (jak už jsem říkal) zhruba před rokem.

Pěkný zbytek dne Smile
Upravil Arbys dňa 14.08.2018 16:43
_LILPEEP_
Citácia
Arbys napsal:

"Mé výtvory", myslíš ty rok staré? :D "Neozval by ses mi", myslíš když jsem před rokem dělal grafiku? :D Každopádně mi přišla od tebe SZ, kterou sem postovat celou nebudu, protože dodržuju to že je to SOUKROMÁ zpráva, ale psal jsi tam, že se mám vyjádřit, co se mi na tom nelíbí, tak prosím.

V grafice se mi nelíbí font, který je antikva (má patky) a tudíž se hodí do psaného textu, nejvíce třeba do novinových článků atd., ovšem určitě ne na nadpisy (tohle je základ typografie). Dále se mi tento font nelíbí ani v logu, kam vůbec nesedí - měl bys spíše použít font typu grotesk, popřípadě nejaké ozdobné písmo. Potom se mi nelíbí to, že text je moc blízko loga - nějaká oddělovací bílá čárka by tam nemusela vypadat špatně, popřipadě text prostě jen oddálit - toto způsobuje zarovnání celého nadpisu doleva, ovšem text ve vizitce máte na středu, což vypadá dle mého názoru otřesně, je to kvůli tomu, že u obrázku je spoustu volného místa na prave straně - buď oříznout prázdné místo, nebo posunout text doprava. Dále, když se podíváš na nadpis + logo, které máte hned na vrchu vizitky, tak si můžeš povšimnout, že "ř" a "i" jsou větší než "noviná" + nemají tak tenké linky - čím to asi bude? Možná tím, že font, který jsi použil, nepodporuje písmenko Ř a poté to vypadá takto, protože font když písmenko neumí, tak použije defaultní. V takovém případě doporučuji vybrat font jiný (nejlépe podle instrukcí nahoře), a nebo napsat "r" a háček dokreslit sám (ovšem to chce trošku času navíc, aby to vypadalo). Infernus na fotce skoro dole mi také příjde divně roztažený (nedodržení poměrů stran originálu) + mi nesedí, že název firmy máš česky jako "Novináři Flint County", ale na vozidle máš slovensky "Novinári Flint County" (předchozí majitel byl slovák) - nebo to je zas font a ř? Smile

Na závěr ještě výtažek z tvé SZ:
Citácia
velká většina nedělá ani polovinu let v PS a Ai jako já

Jestli tenhle nadpis, který porušuje snad veškerá základní pravidla typografie je výtvor někoho, kdo dělá v PS 2x déle, jak většina grafiků odsud, tak už fakt nevím. :D

V SZ mě taky označuješ jako "jednoho z grafiků", ovšem kdyby ses podíval pozorněji do skupin na webu, tak zjistíš, že hodnost grafika už nemám a grafiku pro tento web už nevytvářím. Naposledy tomu bylo (jak už jsem říkal) zhruba před rokem.

Pěkný zbytek dne Smile

Díky za vyjádření, antikva je tam protože je to novinářská firma, kde se logicky dají psát noviny, Ř font podporuje, akorát to mate, ale se zbytkem souhlasím. Smile Auta bych tolik neřešil, je to tam ještě po starém majiteli. Smile
Arbys
bohužel s tebou musim nesouhaslit,

1)
za antikvou si furt stojim, sice novinari clanky pisou, ale je furt rozdil mezi clankem a nadpisem - kdybys udelal nadpis jako "clanek" v novinach, souhlasil bych

2)
znovu musim nesouhaslit, kdyz se podivas na prvni "i" ve slove novinari, ma vrsek rovne, ale druhy "i" ( za "ř" ) už má vršek nakřivo, je to jiný font, tudíž ho "ř" změnilo
_LILPEEP_
Citácia
Arbys napsal:

bohužel s tebou musim nesouhaslit,

1)
za antikvou si furt stojim, sice novinari clanky pisou, ale je furt rozdil mezi clankem a nadpisem - kdybys udelal nadpis jako "clanek" v novinach, souhlasil bych

2)
znovu musim nesouhaslit, kdyz se podivas na prvni "i" ve slove novinari, ma vrsek rovne, ale druhy "i" ( za "ř" ) už má vršek nakřivo, je to jiný font, tudíž ho "ř" změnilo

Yes, všiml jsem si toho, ještě jsem vybíral font, který Ř podporuje, nevadí, předělám to jak nebudu u přítelkyně
Arbys
hrac uz firmu nevlastni, vizitka neaktualni,

lock
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
9 Hlasov
20%
Akce smrti
2 Hlasov
5%
DM
4 Hlasov
9%
Vyřazka
6 Hlasov
14%
Derby
0 Hlasov
0%
Maraton akci
2 Hlasov
5%
Akce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
8 Hlasov
18%
Je mi to jedno, na akce nechodím.
13 Hlasov
30%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 11