Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vizitka |Thug Life Dealers|
XspeeD
img.tpx.cz/uploads/tldbydisco.png

Zdravím pri firemnej vizitke dlhotrvajúcej dealerskej firmy Thug Life Dealers Boss

img.tpx.cz/uploads/informaciebydisco.png

Ako už aj z názvu firmy vyplýva, naša firma sa zaoberá povolaním Dealer. Našou úlohou je pestovať marihuanu na farmách, ktoré sú na serveri k dispozícií hneď 3. Následne vypestované gramy predávať v dražbe alebo rozvážať.
Firmu vlastním znovu spolu s Hopom. od 30.11.2018.

img.tpx.cz/uploads/tldpravidlabydisco.png

Tak ako v každej firme aj v našej platia určité pravidlá, ktorých nedodržovanie sa trestá. Pravidiel máme hneď niekoľko:
1) Slušné chovanie, žiadne nadávky vo fir. chate a taktiež aj v teamchate
2) Každý je povinný sa pred respawnom vozidiel spýtať vo fir. chate
3) Netolerujeme akýkoľvek bordel pred firmou
4) Neohlásená aktivita trvajúca dlhšie ako 3 dni = kick
5) Povinnosťou je taktiež tankovať firemné vozidla za firemné $

[center]img.tpx.cz/uploads/tldplat&hodnostibydisco.png

[size=20][color=#66ffff]Plat je v našej firme stály 95% avšak pri convoyi sa znižuje na 90%.
Čo sa týka hodností tak vo firme je nastavená základná hodnosť Dealeri$. Taktiež máme vo firme hodnosti ako Feťak[Boss] a ConvoyMaster ktoré sú však pre členov nedostupné.[/color]

img.tpx.cz/uploads/tldvedeniebydisco.png

Majitel - [X]speeD a Hope.
Zástupca - By Blue
ConvoyMaster - -

Aktuálne hľadáme niekoho na pozíciu ConvoyMastera.

img.tpx.cz/uploads/vozparkbydisco.png

Vo firme máme celkom 14 vozidiel:
3x SandKing, 1xCheetah , 2xInfernus , 2x P.Maverick , 6xSadler

img.tpx.cz/uploads/vozparktld.png

img.tpx.cz/uploads/tldverniclenoviabydisco.png

Tak ako v každej firme aj v našej sa nájdu členovia, ktorí už sú vo firme nejaký ten čas. A presne preto som sa im rozhodol venovať práve túto sekciu.

Túto sekciu budem postupne updatovať, kedže dúfam že sa nám podarí vybudovať stály kolektív.

Som rád že si sa dostal až na koniec našej vizitky, ktorú budem časom updatovať (fotky z convoyov...) Ak nezabudneš určite zanechaj koment som rád za každý názor.
Za nadpisy ďakujem D1sc0vi_ Díky

Upravil XspeeD dňa 30.11.2018 19:18
Pandy
Ahoj Pusa

Moc už vizitky nekomentuju, ale jelikož v téhle firmě působím už nějakou dobu a je to taková moje srdcovka už nějaký ten rok, tak jsem ráda, že to má opět aktivní vedení a kolektiv, což už dneska nikde není a nebo se to tam spíš střídá jak ponožky.

Hráči odchází i přichází, ale kmenoví hráči tu jsou pořád a to je to, co tu firmu dělá jedinečnou. Jsem za to ráda, že jsem se po roce a půl zase mohla vrátit do firmy, kterou jsem vlastnila před lety a že tu můžu s vámi zase být.

Doufám, že tato firma vydrží dlouho.

p.s. ta velikost písma strašně kazí dojem vizitky Sad Ale jinak je super i po grafické stránce jako takové Palec nahoru
NiKo_
Vizitka sa mi páči, firma je to dobrá a majiteľa poznám :D
Takže držím palce a staraj sa o ňu dobre Hi
Teekeycz
Konečně šéfe :-D Konečně jsi udělal vizitku pro naši crew a je super, že tu Crew někdo vede, díky moc
HaaBee
Vizitka sa mi páči, vzhľadom na nadpisy by som dal ešte nejaký ten enter naviac, aby sa oddelili jednotlivé časti vizitky, ale to je hlavne na tebe. Smile
Inak, je to úplne super, dobre sa číta a všetko sa človek môže dozvedieť.

PS: Nejaké veci na opravu som ti poslal do PM na webe... jazyk
XspeeD
Wery

Díky moc za tvoj komentár, a ešte raz ďakujem že si u nás členom už tak neuveriteľne dlhú dobu Kytka pro tebe Dúfam že u nás vydržíš ešte dlho.

NiKo_

Taktiež ďakujem za tvoj názor, neviem či máš na serveri iný nick ale mne veľmi tvoj nick nič nehovorí :D :D

Teekey

Čo k tebe napísať, ďakujem že si došiel do firmy, a ujal si sa práve postu Zástupca Pivo Taktiež dúfam že sa toho postu tak skoro nevzdáš.

HaaBee

Ďakujem za tvoj postreh a taktiež že si sa po dlhej dobe rozhodol odísť z Uber-u a dojsť práve k nám.

Upravil XspeeD dňa 12.09.2018 17:00
Pandy
Citácia
Díky moc za tvoj komentár, a ešte raz ďakujem že si u nás členom už tak neuveriteľne dlhú dobu Kytka pro tebe Dúfam že u nás vydržíš ešte dlho.

Nemám v plánu odcházet od dobrého kolektivu Smile Jsem ráda tam, kde je mi dobře, jinak bych tam nebyla, já nejsem moc firemní turista, takže vás tam budu ještě dlouho otravovat. :D

A dej si to velký písmo někam do řiťky prosím Tě je to hrůza. :D
Cappuccino
Ahoj,

jsem neskutečně rád že opět existuje Thug Life Dealers, tak jak má být, s dobrým a stálým vedením, přátelským kolektivem a výdělky, které přesahují ledacos! :D Ať se s firmou daří a doufám že už mě opustila moje firemní přelétavost a zůstanu u vás po dlouhou dobu. Koneckonců.. TLD je to nejlepší místo, kde se dá zůstat! Díky

S pozdravem
Regis.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=24041
NIGHTMARE
Vizitka veľmi pekne spravená či už obsahovo tak aj graficky.
Som rád že firma má zas stáleho majiteľa a z tej firmy neni holubník. Mám na tu firmu pekné spomienky keď bola vonku zima a ja som si v teple doma chilloval a jazdil konvoje YES
img.tpx.cz/uploads/hazz.png
LSK
Firma pred týždňom predaná, nepredpokladám že by si ju nazad odkúpil, takže Lock! pre neaktuality
LSK
Firma opäť aktívna, unlock
XspeeD
Tak vizitka je znovu aktuálna, keďže ma tento job opäť pritiahol k vlastníctvu firmy Thug Life Dealers B)
vajcak
Čau vizitka je pekná nadpisy krásné
Som aj rád že to máš ty lebo si taký dealos
Nech sa firme darí cc
LSK
bohuzial opat neaktivne Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
9 Hlasov
20%
Akce smrti
2 Hlasov
5%
DM
4 Hlasov
9%
Vyřazka
6 Hlasov
14%
Derby
0 Hlasov
0%
Maraton akci
2 Hlasov
5%
Akce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
8 Hlasov
18%
Je mi to jedno, na akce nechodím.
13 Hlasov
30%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 23