Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

checkm8 vizitka
Humenne
Vizitka dobrá farby dobre je to zaujímavé nenudí to človeka, mam ta rad a dik že som si s tebou mohol zahrať Srdce pro tebe
checkm8
Vizitka dobrá farby dobre je to zaujímavé nenudí to človeka, mam ta rad a dik že som si s tebou mohol zahrať Srdce pro tebe

Právě jsem to editnul do nové formy ;) Taky sem rád že jsem s tebou mohl hrát, snad ještě někdy zahrajem Kamarádi

// Změna nadpisů
// Informací
// Fotek
// Videi

imgtpx.cz/uploads/chckmatsjsjs.gif
euphoria
Conway
najlepsia vizitecka co som kedy cital tak dobre som sa nezasmial uz dlho na ziadnej, hlavne tie prirovnania Nemůžu typek moc v pohode, lokalny miliardar a o***avac kasin :D diky za oznacenie a prajem vela uspechov hlavne IRL aj na SP :-D
sachmats
čaw šut, vizitka na frajera paradne farby, fotku si zabil cisty cawo diky ze mozem byt v gangu aj ked som postih ale ta co už no. cscs
destiny-
Jako nejlepsi sef gangu zejo Kappa, vobec niesom lepsi Smile Gang mame v topu, vizitka tky v topu, takze co viac si priat? Dufam ze to s gangom dotiahneme daleko Smile glhf
life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain
Anonym
Asi jsem trochu zaspal, ale krásně napsaná žádost, pro mě jsi hráč prostě.... Je s tebou sranda, ale ta tvoje sranda občas tady dokáže zamrzet, ale ve většině případů se fakt zasměju, doufám, že tě na SP uvidím ještě dlouho, protože mě bavíš. :D Hodně štěstí v životě a nauč se sawnit, čau.
Octavia
Čauves kámo, strašně se mi líbí to zpracování barev. Strašně moc cením, že ty ceníš Travise :D Jinak díky za zmínění, ať se daří ! Srdce
img.tpx.cz/uploads/octavkapodpismik.gif
South
Cs Šut, pekná vizitka, máš pekného hauka <33. V gangu s tebou sranda, keď nezaspíš a neblokneš nás všetkých na štarte tak aj dobre jazdíš a už sa teším, keď zas poťahám grkaCooljazyk Gl irl aj na SP Smile
checkm8
Conway: Dík ty žumpo, tobě tobě taky ať se daří Srdce
Mats:diky moc, škoda že si postižený Sad
Shack: <3 gang sme dotáhli do banlistu já myslím že f topu Palec nahoru :D
phyte: Sranda musí být i kdyby tě na nože brali :D Dik za koment bro, sawny nepotřebuji umět, mám ab Kuju pikle Na SP se uvidíme leda v /bany protože jsme prokletí *DEVIL*
Octavia: Já cením tebe ochcávko Srdce
Totoker: Už umíš ten skok ? ;)

euphoria
Anonym
Zdarec ty žumpa :D , nový štýl vizitky je dope, z vizitky som sa dozvedel dosť veľa vecí napríklad to, že si hetero*11*

Poznáme sa z gangu kde sme taká malá "rodinka" a musím uznať že až tam som zistil aký týpek si, dovtedy som si myslel že si len bugger a rád robíš neplechu :D pomôžeš keď niečo potrebujem a to sa dnes moc nevidí, a dík že som napísaný tam dole, cením ;)
Kompre
Čus šut, vizitka vyzerá z grafickej stránky dosť dobre, aj som sa dozvedel čo to o tebe...
Kedysi sme sa nebavili skoro vôbec, teda vlastne vôbec, až kým som neprišiel do gangu, a tam som zistil, že si celkom v pohode týpek...
Takže asi tak no. Chcel si komentík, tu ho máš. ;)
Dík za označenie vo vizitkePalec nahoru a GL jak v hre, tak aj irl. Smile
Ad4M_
No tak čus, vizitka vypadá popi...dobře. Dík za označení žejo. Někdy semnou asi ztratíš nervy, ale dík za místo v gangu 😀.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=26774

i.imgur.com/WHTT459.gif
destiny-
Ježíííš, to je ten slabej co ma stale nahana na drogy i ked dobre vie, ze sa vykotim s tym :kappa:. Ale ne, si mega moc sef, diky za vse co som s tebou za tie 2 - 3 roky prezil a nelutujem ze som ta spoznal. Jo a skus ma kicknut z gangu a spravim ti z hlavy čalamadu.
life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain
Twixo38
Nerád sledujem vizitky na základe tej hlúpej osnovy, ale u tejto som sa musel zastaviť, pretože sa mi ľúbilo grafické spracovanie, hlavne ten úvodný text. Jednoduché, prehladné a pekné Palec nahoru
Ladislavxd7
Pěkná vizitka Gl jak na SP tak v životě Pro štěstí
img.tpx.cz/uploads/ezgif-5-4cbecbca55.gif
Yoistik
Přesouvám mezi hráče

Ať daří v životě Hi
destiny-
Ty vole 88 888 dolacu jo? To ti vydelal pracak nebo? Kill u a draci by sa mali od teba ucit Svatý Juda
checkm8
To mi tvoje máma dala na mikuláše Santa

euphoria
Anonym
Presúvam medzi AT, blahoželám k postu Boss doporučujem začať jazdiť tie misie ak máš záujem o kariérny rast Peňažky
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
9 Hlasů
23%
Akce smrti
1 Hlas
3%
DM
3 Hlasů
8%
Vyřazka
4 Hlasů
10%
Derby
0 Hlasů
0%
Maraton akci
2 Hlasů
5%
Akce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
8 Hlasů
20%
Je mi to jedno, na akce nechodím.
13 Hlasů
33%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 12