Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Ntb
petacz
čus mám notebook ssd 512 gb ale nestačí mi to na více věci stahování,dá se to nějak zvětšit? nejsem zkušený v tomhle Smile díky Smile
Hi
Twixo38
externý disk alebo vymeniť aktuálny za väčší
Tearsko
ak máš v ntb opticku mechaniku (cd dvd) tak sa dá kúpiť rámček (redukcia) ktorý sa vloží na miesto nej a do toho sa namontuje SSD disk
reinz
jak pisou nademnou, aktualni bych nevymenoval, ale jestli mas optickou mechaniku tak vyhodit mechaniku, dat misto ni ramecek, do kteryho das ssd/hdd nebo je jeste moznost pokud mas uz nekde nejaky ssd/hdd co nevyuzivas, tak koupit externi box za 2 kila, kterej ti ze statickyho udela externi

img.tpx.cz/uploads/reinzbotexe.png
Bratek
U výměny aktuálního by jsi musel znova instalovat i operační systém, vše znova nastavovat a navíc si někam zálohovat svoje data. Pokud stahuješ například hodně filmů či seriálů, tak nejlepší variantou by bylo pořídit extérní disk, který vždy jen zapojíš a soubory přetáhneš, pokud by se ti nechtěly dělat varianty, které byly řečeny výše.
wadasfaf
nie u vymeny ssd by nemusel instalovat windows, KLONOVANIE HDD / SSD si zrejme asi nikdy nepočul bratek i napriek tomu na akeho ITečkara sa tu hraš
i.kym-cdn.com/photos/images/original/001/480/001/7fe.gif
Bratek
nie u vymeny ssd by nemusel instalovat windows, KLONOVANIE HDD / SSD si zrejme asi nikdy nepočul bratek i napriek tomu na akeho ITečkara sa tu hraš

To je sice pěkné, ale pořád musí mít oba disky zapojené, což se u ntb častokrát dělá těžko, pokud tam je místo pouze na jeden disk Smile Případně si připlatíš za možné redukce nebo extérní připojení disku Smile
petacz
Aha,Ok,děkuji,pořídím si tedy externí disk/box, a kamarád mi s tím pomůže.,každopádně ještě jednou díky za pomoc,vážím si toho.

Můžeš popřípadě lock,kdo to zamyká,Čus Smile

Hi

PS:Dík reinz,bratek,tears, hoši díky <3

a nebo dám na Tearse Smile každopádně fakt díky,jsem rád že je tu někdo kdo ví poradit Smile
Upravil petacz dňa 14.12.2020 16:10
Bratek
Zamykám.

Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
9 Hlasov
20%
Akce smrti
2 Hlasov
5%
DM
4 Hlasov
9%
Vyřazka
6 Hlasov
14%
Derby
0 Hlasov
0%
Maraton akci
2 Hlasov
5%
Akce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
8 Hlasov
18%
Je mi to jedno, na akce nechodím.
13 Hlasov
30%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 12