Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
mats. vizitka <3 ;
sachmats
Vizitka nie je urobená po odrážkach, takže prajem príjemne hľadanie ak ťa zaujíma niečo konkrétne.
Nadpisy sú spravené cez nejakú stránku lebo som lenivý. xd


Vizitku som inšpiroval od destinyho.

img.tpx.cz/uploads/server-removebg-preview1689916399.png

Môj nástup na SP sa konal v lete 2016 pod nickom na ktorý si nespomeniem ani keby som mal pištoľ pri hlave. Avšak vydržal som tam iba páru dní a tak to pokračovalo každé leto až do roku 2019 kedy som sa napojil pod nickom m.a.t.s.. Ale ako každé leto aj toto leto som to chcel vzdať po tom čo som vystriedal páru firiem, jobov až dokedy som sa nenapojil do gangu do ktorého ma pozval Dzavori. Bol to môj prvý gang MY! Rebeli. Dzavori mi ukázal ako fungujú gang závody, dofky a nejaké iné drobné základy... Rozhodol som sa venovať najmä gang závodom, čiže grkám. Grká ma bavili, zlepšoval som sa, dostával som sa do lepších gangov, ale musím povedať že najviac ďakujem pompovi ktorý mi dal možnosť vo vtedajšom gangu Monte Christo, neskôr no sympathy, kde ma spoločne s inými doučil množstvo iných vecí. V gangu som ostal nejakú dobu a potom moje kroky smerovali do gangu Banánci kde som opäť spoznal skvelú partu ľudí a ak ma pamäť nepletie tak som v ňom ostal až do zrušenia. Potom som gangy striedal až dokedy sa nezjavil po jeho pUB jedinečný Destiny vtedy pod nickom Shack s ktorým som sa spoznal v nejakom free gangu a ten neskôr založil gang Reckless Side do ktorého mi dal invite. Po pripojení do gangu sa z Destinyho stal učiteľ. Ukázal mi všetko čo sa týkalo tej úžasnej sawn-off brokovnice. Moja cesta pokračovala ďalej v podstate stále v Reckless Side len pod názvom Memento Mori. V Memente som ostal až do zrušenia ktoré sa zrušilo myslím že väčšina vieme prečo... Potom moja cesta viedla do !ncorporated Futhers kde som ostal až do svojej permy ktorú mi udelil MegaBite 19.07.21 za CarJump.cs. Permu som dostal oprávnene keďže som sa jeden večer rozhodol s ligot.om preskákať skoro celú mapu. Avšak pred permou padlo ďalších xyz banov či už za nevhodné správanie, neustále porušovania pravidiel alebo nejaké blbotinky ktoré som skúšal.
Počas tohto pôsobenia v gangoch som vystriedal aj páru firiem či už u dealera, kamioňáka, sbs a iné. Ale v každej firme to končilo väčšinou kickom za "Nevýdelečnosť". Najdlhšie som však strávil vo firme San Andreas Transport a Royal Family Security. Ale tie som po čase opustil pretože ma nebavilo jazdiť misie, chodiť convoye a dal som sa skôr na joby so zákazníkmi. Za celé toto pôsobenie som nahral niečo okolo 1800 hodín, zmenil som nick na postih1, potom znova na mats., nazbieral max. level, body, nejaké questy...
Po perme som sa zmieril s tým že už sa na SP nepozriem, pretože už pred ňou to tam stále upadalo. No 19.10.21 sa konala amnestia, tak som sa šiel pozrieť na zoznam kto dostane UB. Úprimne som sa tam vôbec nečakal keďže ban bol čerstvý a medzi anjelikov som na server s toľkými trestami určite nepatril. Ale opak sa stal pravdou a na zozname som sa našiel. Tak som SP dal znova šancu. Pripojil som sa a hneď som sa ocitol v na novo založenom Memento Mori a zas a znova som jazdil grká. No Memento Mori som opustil po páru dňoch keďže už to nebolo ono a kolektív bol pozmenený. Tak som sa pripojil k !ncorporated Futhers znova kde kolektív ostal rovnaký. Avšak hral som to stále s veľkými prestávkami, vlastne všetci z gangu sme hrávali málo. Rok 2022 som takmer vôbec nehral. A nehral by som moc ani tento rok, ale pripojil som sa v máji a nemenovaný darca mi prispel kreditmi a peniazmi, tak som to využil. Opäť som sa dostal ku grkám, ale gang !ncorporated Futhers dávno padol, tak som sa pridal ku gangu FCK THEM kde som niečo najazdil do začiatku októbra. V októbri som sa pridal ku gangu Osud Drakov kde jazdím a strieľam dofky do teraz. Na firmy som opäť po páru misiách zanevrel a sem tam za lekára vezmem nejakého zákazníka. A niekedy keď nie sú ani zákazníci ani grká tak sa iba tak vozím po mape alebo kecám s niekym v chate

img.tpx.cz/uploads/web-removebg-preview.png

Čo to je web? Prvé 2 mesiace mi web prišiel zbytočný, ale nakoniec som sa zaregistroval aj tak a to 25.09.19. Môj prvý príspevok bol 18.11.2019 a bol to report za lcf na gr, nemenovaný hráč dostal ban. Odvtedy som nazbieral 85 príspevkov a poslal 236 správ do sb. Taktiež som nahral 7 videí.

img.tpx.cz/uploads/mojzivot-removebg-preview.png

Môj život je len môj dizajn, preto budem vždy fajn

Začnem asi tým čo väčšina z vás na servery vie a to že sa volám Matúš. Narodil som sa 30.07.2006, čiže logicky mám čerstvých 17 rokov. Pochádzam z kraja Košického. Som študentom na gymnáziu, chystám sa na 3. ročník kde som si vybral semináre geografia, biológia. Škola ma ako väčšinu ľudí nebaví, ale geografia a biológia ujde, vysvečka sú vždy výborné až na tie sólovky z matiky kde to niekedy je 2 a niekedy 3. Mimo školy sa venujem futbalu ktorý hrám už od roku 2016, hrával som zopár postov ale keďže som "obojnohý" (ale ľavá noha je lepšia) tak striedam ľavé a pravé krídlo. Ak je nutné zjavím sa aj na ľavej obrane alebo ako ofenzívny záložník. Okrem futbalu si občas rád zahrám s kamošmi basketbal alebo volejbal. Taktiež rád počúvam hudbu, keby sa dá počúvam ju furt. Počúvam vlastne všetko čo sa mi páči, o čom myslím hovorí aj môj playlist ktorý má 2020 songov a 109hodín. Avšak keby si mám vybrať obľúbeného interpreta bude ním "kolega" z východu "Saul" a obľúbené pesničky od neho sú: Jej, Svit, Cestou Časom, 471, Motýľ, Včera Mi Zhorel Dom, Niekde V Oblakoch, Za Obzory, Raz Budem Chápať, Echo. Jednoducho všetky pesničky majú niečo do seba a páčia sa mi a bolo ťažké vybrať tie top, tak som vybral z každého albumu / ep aspoň po nejaké dve. Zo zahraničia mám tiež svojich obľúbencov, patria k nim Kendrick Lamar, Metro Boomin, Travis Scott, Baby Keem, A$AP Rocky, xxxtentacion... Okrem obľúbených piesní aj zopár obľúbených seriálov: Peaky Blinders, Lupin, Outer Banks, Stranger Things, Drive To Survive.. aj o seriáloch aj o hudbe by som tu mohol byť do rána. Ale dosť už bolo o hudbe a seriáloch, teraz niečo na večeru. Medzi moje fav jedla patrí pizza, řízek vole, bryndzové halušky a neviem, zjem toho dosť. Fav pitíčko je kofolka, ale väčšinou volím čistú vodu z vodovodu alebo shopu.
Teraz trošku vlastností typu povaha apod. Rovno začnem že sám neviem čo za povahu to mám, povedal by som že som mix všetkých pováh aké existujú, občas som impulzívny, idem riešim, občas sa zas stiahnem a som uzavretý do seba, niekedy mi vadí čo i len najmenší bordel, najmenšia špinka, niekedy mi to zas je jedno. Tak isto niekedy vybuchnem nervami, chodím celý deň len naštvaný na každého a je ťažké sa so mnou dohovoriť. Proste neviem čo na to povedať, keby ste ma poznali osobne a boli by ste so mnou von skoro každý deň posúdili by ste čo som zač. Aby ste si ma aj dajak predstavili tak vám poviem, že výškou nežiarim, mám niečo okolo 174cm a vážim 58kg, postavu mám takú, takú normálnu. Farbu očí mám podľa niektorých zelenú, podľa niektorých hnedú a podľa niektorých zelenohnedú alebo sivú, tak si vyberte. A aby som nezabudol farba vlasov je špinavý blond Cool.

img.tpx.cz/uploads/friendlsit18.png

Mám vás väčšinu rád s ktorými som mal možnosť sa spoznať či už v gangu, firme apod., ale vypíšem tu zopár mien, ktoré si pamätám a možno budem pamätať aj o pár rokov, alebo aj do smrti :D.
<3
pomp, Pepek, Destiny, Shoot, safty, reinz, Aure, Vojta369, Filip369, popi, LSK, Jertn, Malkin, Ejlon, minimal., Loly, Conway, deminger, DubiikxP, kubikula., RockeR_, Dzavori, Ad4M_, South., fanatik., ligot.

Upravil sachmats dňa 21.02.2024 16:48
Hendy
No Matúško, vizitka krásna Pusa. Nepoznáme sa síce dlho, ale si strašne v pohode, máš kľudnú povahu a hlavne si dobrý gangster. :D Ďakujem Ti krásne za označenie vo friend liste a želám Ti veľa šťastia na SP, no hlavne v RL, predsa len ten je dôležitejší. ;)
sachmats
Citácia
HenDy napsal:

No Matúško, vizitka krásna Pusa. Nepoznáme sa síce dlho, ale si strašne v pohode, máš kľudnú povahu a hlavne si dobrý gangster. :D Ďakujem Ti krásne za označenie vo friend liste a želám Ti veľa šťastia na SP, no hlavne v RL, predsa len ten je dôležitejší. ;)

Dikyy Samko dikyy i tebel vela stastia
Upravil sachmats dňa 16.05.2020 12:24
vajcak
CSCSCSCSCS NORMALNE TO JE DOBRA VIZITKA JAKOZE POHODE TYPEK NESPI CS
rmvecko8
na svůj věk docela rozumnej týpek, jsem rád že jsem s tebou mohl zajezdit v gangu a něco málo tě "naučit" na grkach, gl irl
sachmats
Citácia
HERO_piko_HERO_piko napsal:

na svůj věk docela rozumnej týpek, jsem rád že jsem s tebou mohl zajezdit v gangu a něco málo tě "naučit" na grkach, gl irl

Diky pompe, gl taky #FREEPOMP
Upravil sachmats dňa 16.05.2020 12:24
fanatykk
CAAU MATUS KRASNA VIZITKA NECH SA DARI V REALU AJ NA SP.
DubiikxP
matsi hezká vizitka, jsem rád že jsem se o tobě něco dozvěděl
jsi jediná naděje gangsystému, mladá krev to musí oživit
zabolelo mě u srdíčka že nejsem ve friendlistu, ale ať se daří a buď dobrej
na 13 let celkem borec
sachmats
Citácia
DubiikxP napsal:

matsi hezká vizitka, jsem rád že jsem se o tobě něco dozvěděl
jsi jediná naděje gangsystému, mladá krev to musí oživit
zabolelo mě u srdíčka že nejsem ve friendlistu, ale ať se daří a buď dobrej
na 13 let celkem borec

JEZIS DUBIIK UPLNE SI MI VYPADOL PREEPAAC IDEM TA DAM HNED DAT!!! TY TAM MUSIS BYT! a Diky aj tebe vela stastia.

Sloučeno 07.03.2020 13:52:
Citácia
fanatykk napsal:

CAAU MATUS KRASNA VIZITKA NECH SA DARI V REALU AJ NA SP.

FILIPE CAVES DAKUJEM A NEZE ZAS DAKDE ZMIZNES JAK VCERA GL I TEBE
Upravil sachmats dňa 16.05.2020 12:24
Will
Olaaaa, vizitoš jednoduchšia, ale za to khrásna. Pohodka týpek, deň bez spamu pri tebe neexistuje. Odkáž slečne Ane, že ma very gut ingliš.

Dik za označenie v obľúbených AT, ale chybám vo friend liste girlll. Ily <3

/\
Is my value based only on your perception?
Or is your opinion of me
Not my responsibility?
/\

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=29305
sachmats
Citácia
Will napsal:

Olaaaa, vizitoš jednoduchšia, ale za to khrásna. Pohodka týpek, deň bez spamu pri tebe neexistuje. Odkáž slečne Ane, že ma very gut ingliš.

Dik za označenie v obľúbených AT, ale chybám vo friend liste girlll. Ily <3

No ja neverím ja som sa dočkal ďakujem Willko <3 do friend listu ta pridám neboj a jedného dňa vydržím bez spamu hihi, ingliš very gut Ily
Upravil sachmats dňa 21.05.2020 22:35
sachmats
Citácia
GaToo napsal:

Moc pekná vizitka, nepoznáme sa tak veľa, ale tvoje rozprávanie v chatu vzhledem k tvojmu veku je perfektné. Snad budeme mať tú česť a spoznať se bližšie. Želám ti hodne šťastie a úspechov ak v tu na SP tak aj v živote.

Hehe teraz neviem ci nemyslíš tie nadávky :D ale snáď sa spoznáme a diky gl aj tebe
Deminger
na svoj vek vyspely vôbec by som netipoval že mas tolko :D som rad ze si bol v gangu a pochytil nejake zaklady hadam :D nech sa dari
sachmats
Citácia
Deminger napsal:

na svoj vek vyspely vôbec by som netipoval že mas tolko :D som rad ze si bol v gangu a pochytil nejake zaklady hadam :D nech sa dari
.
Hh diky demi aj tebe nech sa darí
Upravil sachmats dňa 16.05.2020 12:23
Kacka
ty jsi šéf ve firmě, tobě je 13, ale chování máš kdejaký dospělý člověk. Kdybych tě neznala, řekla bych ti tak 18 :D Jsem ráda, že jsi v mé firmě, jsi hodně v pohodě, na svůj věk. Doufám, že u nás vydržíš + Jako CM, což taky vedeš skvělé, nestěžuji si. Vizitku máš jednoduchou, ale vše co je potřebné tam je, ať se ti daří na SP, ale hlavně v tom reálu. Smile
sachmats
Citácia
Kacka napsal:

ty jsi šéf ve firmě, tobě je 13, ale chování máš kdejaký dospělý člověk. Kdybych tě neznala, řekla bych ti tak 18 :D Jsem ráda, že jsi v mé firmě, jsi hodně v pohodě, na svůj věk. Doufám, že u nás vydržíš + Jako CM, což taky vedeš skvělé, nestěžuji si. Vizitku máš jednoduchou, ale vše co je potřebné tam je, ať se ti daří na SP, ale hlavně v tom reálu. Smile

Ďakujem, hh 18? XD v pohode jak v pohode, ešte si nezažila moje nervy ale dik, nech sa darí aj tebe.
Upravil sachmats dňa 16.05.2020 12:24
Moravsky_kluk
Ej čau , Dobrej týpek. Grka umíš dobře a chováš se rozumně. Jinak vititka pěkná. :D Hodně štěstí v RL .
sachmats
Citácia
Killerek napsal:

Ej čau , Dobrej týpek. Grka umíš dobře a chováš se rozumně. Jinak vititka pěkná. :D Hodně štěstí v RL .

Ej čau ej dik neviem kto si XD síce ale nevadí, gl tiež
Upravil sachmats dňa 16.05.2020 12:25
Conway
pohoda typek, ktoreho lubim provokovat (samozrejme zo srandy) :-D ked si mi napisal, ze mas 13 rokov nechcel som verit, myslel som si, ze mas tak 16...si frajer :-D
i.imgur.com/WHTT459.gif
sachmats
Citácia
Conway napsal:

pohoda typek, ktoreho lubim provokovat (samozrejme zo srandy) :-D ked si mi napisal, ze mas 13 rokov nechcel som verit, myslel som si, ze mas tak 16...si frajer :-D

Hh to provokovanie mi ide na nervy no ale ináč pohode a diky xd
Upravil sachmats dňa 16.05.2020 12:25
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
5 Hlasov
6%
Nábory
6 Hlasov
7%
Žádosti o pUB
13 Hlasov
16%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
12 Hlasov
15%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
34 Hlasov
42%
PC Poradna
4 Hlasov
5%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasov
9%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 19