Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - eS_ #2
Czech_
img.tpx.cz/uploads/PicsArt_11-25-03.44.05.png

Jak se změnil jeho život za ty roky? Proč byl po krátké době vyhozen z OA? Co udělal, že dostal dokonce i ban? To vše se dozvíte v tomto rozhovoru. Přeji příjemné čtení.


Ahoj, vítám tě u rozhovoru. Už v dřívějším rozhovoru jsem četl, že by jsi chtěl zkusit se dostat do AT. Byl právě toto ten důvod, proč sis podal přihlášku na OA nebo v tom bylo něco jiné?

╚» Ahoj, děkuji ze sis vybral zrovna mě. Ano, vždy jsem si chtěl zkusit byt v at takže toto byl jeden z tech důvodu, proč jsem si podal žádost


Proč si myslíš, že dali zrovna tobě šanci na zkušebku?

╚» Tak do té doby se mnou nebyly žádné problémy, sice jsem měl sem tam nějaké úlety jako mute za slovník nebo jsem se s nikým nepohodl, ale jinak jsem byl v pohodě hráč, také jsem si dal s žádostí dost práce, neustále jsem ji upravoval a přemýšlel, co dodat, aby byla dokonalá.


Měl si nějaké zkušenosti se stavěním nebo to bylo tvé poprvé?

╚» Bylo to mé úplně poprvé.


Myslíš si, že jsi postavil dobré akce? A jak moc složité bylo pro tebe se zorientovat v právech OA?

╚» Tak orientování se v právech mi dalo zabrat, musel jsem si hodně věcí psát do poznámkového bloku a na papírek, zabralo mi taky cca 1 den než jsem se naučil stavět. Myslím si, že jsem postavil dobré akce, můj parkur trval hodinu a doběhli ho pouze 3 lidé. Také moje vánoční akce na kterou se hráči mohou těšit na X-Mas... více se dozvíte o Vánocích. Tato akce mi dala docela zabrat a dal jsem si na ní záležet, je to akce která na SP ještě nebyla. Také jsem mel rozestavěné nějaké závody, ale ty už bohužel nedodělám.

img.tpx.cz/uploads/PicsArt_11-25-04.01.06.png

Z tvých slov je zjevné, že sis na tom dal záležet, proč tedy jsi dostal jentak vyhazov po pár dnech, kdy jsi byl OA?

╚» Dělal jsem hlouposti, je mi to líto, že jsem přišel o práva tak brzo a lituji toho, dokonce jsem se i omluvil a přijmul jsem zodpovědnost, ale bohužel se stalo a nedá se s tím nic dělat. Jelikož se na serveru šíří fámy a pomluvy, tak jen chci říct, že to nebylo žádné extra zvýhodnění, ale spíš moje hloupost a lenost. Portoval jsem se k firmě a víc to asi rozebírat nechci. Pravidla jsou daná a já je porušil, takže jsem prostě musel nést zodpovědnost.


Je mi otázkou, proč jsi to přesto dělal. Pravidla jsi znal a věděl si, co nastane po porušení. Proč jsi i přesto toto riziko podstoupit kvůli takové hlouposti?

╚» Většinou když jsem něco dělal ve VW a skončil jsem, tak jsem se prostě portul k firmě, jen jsem si prostě nějak neuvědomil, že je to tak závažný přestupek, ale pak se k tomu přidaly i jiné faktory a mohu být rád, že jsem nedostal permanentní ban.


Můžeš nám nastínit ty další faktory?

╚» Jak jsem zmínil výše, jsem si vědom svých chyb a toho, čím jsem se provinil, ale nechci to rozebírat, nestojím pak o různé narážky ze strany ostatních hráčů.


Když si tu zmínil, že jsi rád, že jsi nedostal permu, tak v tom muselo být i něco horšího. Jsou ty další faktory tedy závažnější než jen dané portování?

╚» Tak udělám radost zvědavcům, souviselo to všechno jen s portováním, bylo to prostě portování k firmě nebo jsem se portnul tam, kde se přebíralo a zapojil jsem se do přebírání, a tak jsem dostal odměnu, i přesto že jsem byl ve VW.


To ti přišlo v pořádku, že by se to takhle dělat mělo?

╚» V pořádku mi to nepřišlo, přesto jsem to udělal třeba 3x po sobě.


Dá se říct, že tě pěněžní odměna lákala tak moc, že jsi tomu obětoval i práva?

╚» To rozhodně ne, spíš to bylo to pohodlí a moje lenost.


Takže ty ses snažil, aby jsi tento post dostal, a pak jsi to kvůli pohodlnosti jen tak zahodil?

╚» No spíš takhle se to dá říct. Přitom stačilo dát /kil nebo zavolat taxi, ale tolik věcí si člověk uvědomí až zpětně, každopádně chybama se člověk učí.


Myslel sis, že na tebe přijdou, že takto zneužíváš práva nebo jsi myslel, že to nikdo nehlídá?

╚» Tak jelikož jsem měl hooodne kamarádů v AT tak jsem věděl, že se v logu se dá dohledat každý prd, ale nejdřív jsem si řekl, že když to udělám 2x, tak se to řešit nebude, a pak to bylo po 3. tak jsem si říkal, že už se to nesmí opakovat, ale už bylo pozdě.


Zkusíš se dostat na OA i někdy příště?

╚» Samozřejmě, bavil mě ten post a bylo to pro mě něco nového, takže určitě mám v plánu to zkusit i v budoucnu, nebude to asi hned, protože jsem tak brzo po nástupu zklamal, ale snad se mi jednou znovu naskytne tato příležitost.

img.tpx.cz/uploads/PicsArt_11-25-04.10.56.png

V minulém rozhovoru jsi psal, že máš přítelkyni, se kterou si hodně rozumíte a plánujete budoucnost. Jak je to nyní?

╚» Tak ten vztah bohužel po 3 letech skončil, to bylo cca v roce 2018, poté jsem skončil na sp, respektive dal jsem si pauzu, našel jsem si novou přítelkyni, se kterou nyní už žiju a přijde mi, že to má větší budoucnost než ten minulý vztah. Když jsem si v životě urovnal nějaký ty priority a dosáhl nějakých věcí, tak jsem se v květnu vrátil na sp, táhla mě tam reforma a to jsem si myslel, že se už nevrátím.


Byla to tedy spíše taková dětská láska?

╚» Ano, to je přesně to správné slovo.


Jak to tak čtu, tak jsi spíše člověk, který dává přednost realitě než hrám, což je dle mého názoru dobrý směr. Jsou na SP nějací hráči, kteří dávají více přednost tomu hraní než realitě?

╚» Ano, dávám přednost realitě, momentálně nic kromě SP nehraju, hrál jsem teď každý den cca 15-16 hodin denně, ale to bylo vyjímečně, měl jsem covid a nemohl jsem nic, tak jsem zabíjel čas. Rozhodně jsou na sp lidé, kteří to hrotí, ať už se to týká gangů nebo herních peněz. Je to jen zábava a lidé by to neměli brát vážně, SP jednou může skončit, ale já doufám, že ještě minimálně do 10let to nebude. Nedokážu si představit, co by dělali tyhle lidé, kdyby se ráno vzbudili a sp neexistovala.


Když jsi měl covid, tak jaký jsi měl průběh? Jak jsi to osobně vnímal? Většina lidí to totiž zlehčuje.

╚» Tak naštěstí jsem měl lehký průběh, 1. den jsem měl horečky, ale pak už jsem neměl jen vůbec čich ani chuť, bylo to otravné protože jsem snědl česnek a nic jsem necítil a nemohl jsi si vychutnat jídlo, ale přežil jsem to, sice mám pořád otupělou chuť, ale už aspoň cítím něco málo.


Dříve si hodně hledal poklady pomocí detektoru, věnuješ se tomu i teď?

╚» Bohužel mě už i tento koníček opustil, přestěhoval jsem se s přítelkyní do města, takže tady na to není už prostor ani už čas.


Co děláš tedy ve volném čase? Našel sis jiný koníček?

╚» Momentálně volný čas trávím s přáteli, máme zahradu, takže když je čas, tak se sejdeme na pokec, zagrilujeme a občas popijeme, ale jinak nějaké koníčky nemám, starám se o auto, a tak 2x do měsíce si zapnu ps4, ale spíš na něj už sedá prach.


To je vše, díky za rozhovor.

╚» Dobrá, taky díky za rozhovor.

img.tpx.cz/uploads/PicsArt_07-07-03.10.36.png
Dark/Light Mode.
//Graphics and Design by Czech

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=30353





Házím makrely do schránek Makrelka


🇨🇿 🤝 🇺🇦
Jertn
Přijde mi, že Es_ si strašně sere do huby. Nejdřív napíše, že toho lituje, omluvil se a takový kraviny a pak napíše, že se portoval na mapě a 3x ještě zneužil portu, aby se dostal k pěnězům. Jako sorry, ale nechápu, jak může někdo bejt tak hloupej, že udělá 3x stejnou chybu a potom se ještě portuje k firmě. Když sis dal se žádostí práci a i s akcema, tak bych čekal, že si OA trošku budeš vážit a ne že po týdnu začneš zneužívat práva a ještě na takový kraviny :D

Taky mi přijde vtipnej nadpis "někteří hráči by bez sp nepřežili",pak "Ano, dávám přednost realitě" a o 2 odstavce dál napíšeš "hrál jsem teď každý den cca 15-16 hodin denně" jako sorry, ale hrát třeba jen týden 16 hodin denně, to je extrem.

Další tvoje věta: "Nedokážu si představit, co by dělali tyhle lidé, kdyby se ráno vzbudili a sp neexistovala."
Tohle je fakt totální blbost, protože kdyby sp přestala existovat, tak si prostě lidi najdou něco jinýho. SP neni nějaká věc, kterou když přestaneš používat, tak umřeš. A je docela smutný, že si tohle někdo myslí. Lidi, kteří mají permu taky neumírají na nedostatek superpařbovského lektvaru.

Každopádně rozhovor mě bavil a po dlouhý době jsem něco i dočetl do koncel, ikdyž jsem si o Esovi myslel trošku něco jinýho :D
gut job Czechu Palec nahoru
Upravil Jertn dňa 25.11.2020 19:08


img.tpx.cz/uploads/tvtwixxxx.jpg

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=28775


ty na mým levlu? leda ve snu...
Sotasek
Za mě hráč na úrovni. A měl jsem tu možnost té přes soc. sítě poznat více a opravdu toho nelituji. Je s tebou normální řeč, a dle mého to mas v hlavně i občas srovnané! jazyk :D

A co se samotného rozhovoru týče, tak rozhovor se mi líbí jak obsahově, tak i po grafické stránce. Nic složitého, a to se mi líbí! Hold rozhovory dostávají jiné grády než když jsem je dělal já... :D
Jentak dál, skvělá práce! *Dobrá práce*
evry
Hráč na úrovni. Škoda, že ti to nevyšlo a udělal jsi blbost v podobě zneužití práv.

Rozhovor pěkný, zajímavý.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21351

i.imgur.com/WHTT459.gif
eS_
Hráč na úrovni. Škoda, že ti to nevyšlo a udělal jsi blbost v podobě zneužití práv.

Rozhovor pěkný, zajímavý.

Určitě ještě budu mít šanci, já jsem rad, že to vyšlo aspon tobě, třeba jednou budeme kolegové *COOOOL*
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
4 Hlasov
6%
Nábory
4 Hlasov
6%
Žádosti o pUB
11 Hlasov
16%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
9 Hlasov
13%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
32 Hlasov
47%
PC Poradna
3 Hlasov
4%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
5 Hlasov
7%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 15